• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PageWide Enterprise Color MFP 586 - Fjernelse og udskiftning: Holdeclips til dokumentføder (586)

bemærk:
Denne vejledning viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Vejledningen gælder dog også HP PageWide Enterprise Color MFP 586.
Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af holdeclips til dokumentføder (586).
Inden du udfører service
Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for holdeclips
G1W41-67904
Holdeclipssæt inkl. vejledning
Nødvendigt værktøj
  • Der kræves ikke særligt værktøj til at fjerne eller installere disse enheder.
Når service er fuldført
Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.
Test efter service
Der er ingen efterservicetest tilgængelig for denne enhed.
Trin 1: Fjern holdeclipsene
  bemærk:
Denne vejledning viser HP LaserJet Enterprise MFP M527. Vejledningen gælder dog også HP PageWide Enterprise Color MFP 586.
  1. Åbn dokumentføderen.
    Figur : Åbn dokumentføderen
  2. Træk den hvide bagbeklædning ned for at tage den af.
    Figur : Fjern den hvide bagbeklædning
  3. Hvis en eller flere af holdeclipsene (billedforklaring 1) stadig sidder på den hvide bagbeklædning, skal du tage dem af. Ellers gå til trin Fjern eventuelt beskadigede holdeclips..
    Figur : Kontrollér den hvide bagbeklædning
  4. Fjern eventuelt beskadigede holdeclips.
      bemærk:
    Brug kanten af en mønt til at løsne clipsen.
    Figur : Frigør beskadigede clips
  5. Fjern holdeclipsen.
    Figur : Fjern clipsen
Trin 2: Pak den nye enhed ud
  1. Bortskaf den defekte del.
      bemærk:
    HP anbefaler miljøvenlig bortskaffelse af de defekte dele.
  2. Pak den nye reservedel ud af emballagen.
      advarsel:
    Hvis reservedelen er en valse eller en pude, skal du undgå at berøre den svampede del af den. Hvis der kommer hudfedt på valsen eller puden, kan der opstå problemer med arkfødning og/eller udskriftskvaliteten. HP anbefaler, at du bruger engangshandsker, når du håndterer rullerne eller puderne, eller vasker dine hænder, før du rører valserne eller puderne.
      bemærk:
    Kontrollér, at alle forsendelsesmaterialer (for eksempel forsendelsestape) er fjernet fra den nye reservedel inden installation.
Trin 3: Monter holdeclipsene
  1. Hvis en fjeder kommer ud af clipsen til fastholdelse, skal du sørge for, at den sættes korrekt på plads i clipsen igen.
    Figur : Kontrollér clipsens fjeder
  2. Installér clipsen (billedforklaring 1) i åbningen (billedforklaring 2) i dokumentføderen.
    Figur : Installer clipsen
  3. Tryk på clipsen for at sikre, at den er monteret korrekt.
    Figur : Tryk på clipsen
  4. Placer den hvide bagbeklædning på scannerglaspladen.
      bemærk:
    Anbring det hjørne af bagbeklædningen, der ikke fastgøres med krog og løkke, i øverste venstre hjørne af scannerglaspladen.
    Figur : Anbring den hvide bagbeklædning på glasset
  5. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen
  6. Åbn dokumentføderen, og kontrollér, at den hvide bagbeklædning er sat korrekt på plads.
    Figur : Kontrollér den hvide bagbeklædning
  7. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen