• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/colorljM377MFP, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.
Tekniske specifikationer
Modelnavn
Produktnummer
M377dw
M5H23A
Papirhåndtering
Multifunktionsbakke til 50 ark (bakke 1)
Bakke 2 (kapacitet på 250 ark)
Automatisk dupleksudskrivning
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Højhastigheds-USB 2.0
Printserver til trådløs netværksforbindelse
USB-port til direkte udskrivning
Wi-Fi Direct-tilbehør til udskrivning fra mobile enheder
Kontrolpaneldisplay og indtastning
Berøringsfølsomt kontrolpanel
Udskriv
Udskriver 24 sider pr. minut på papir i A4-format og 25 sider pr. minut på papir i Letter-format
USB-udskrivning (en computer er ikke nødvendig)
Joblagring/udskrivning beskyttet med PIN-kode
(kræver et USB-thumbdrev på 16 GB eller større).
Kopiering og scanning
  bemærk:
Kopierings- og scanningshastigheder kan ændres. Gå til www.hp.com/support/colorljM377MFP for at få de nyeste oplysninger.
Kopierer 19 sider pr. minut
Scanner 26 sider pr. minut
Dokumentføder til 50 sider
Indstillingerne Send til e-mail, Gem til USB og Scan til netværksmappe
Understøttede operativsystemer
Følgende oplysninger gælder for de printerspecifikke Windows PCL 6- og OS X-printerdrivere.
Windows: HP-softwareinstallationsprogrammet installerer HP PCL.6-, HP PCL-6- eller HP PCL 6-driveren, afhængigt af Windows-operativsystemet, samt yderligere software, når det fulde softwareinstallationsprogram benyttes. Se softwareinstallationsbemærkningerne for yderligere oplysninger.
OS X: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren og -hjælpeprogrammet. HP Easy Start er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux. skal du gå til hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til UNIX®, skal du gå til www.hp.com/go/linux.
Operativsystem
Installeret printerdriver
Bemærkninger
Windows® XP SP3 eller senere, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede styresystem XP.
Windows Vista®, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2003 SP2 eller nyere, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Brug UPD-drivere til 64-bit operativsystemer.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede operativsystem Server 2003.
Windows 7 SP1 eller nyere, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL 6 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows 8 RT-understøttelse leveres via Microsoft IN OS version 4, 32-bit driveren.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows 8.1 RT-understøttelse leveres via Microsoft IN OS version 4, 32-bit driveren.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 SP2, 64-bit
Den HP PCL 6-printerspecifikke printerdriver installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL 6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2012, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere HP PCL 6 og HP PCL-6 understøtter det.
Download HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HP's websted www.hp.com/support/colorljM377MFP, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere HP PCL 6 og HP PCL-6 understøtter det.
Download HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HP's websted www.hp.com/support/colorljM377MFP, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite og OS X 10.11 El Capitan
OS X-printerdriveren og printerhjælpeprogrammet kan downloades fra 123.hp.com. HP-installationsprogrammet til OS X er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren og -hjælpeprogrammet.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
  bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/colorljM377MFP med HP's komplette hjælp til printeren.
  bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- og UPD PS-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd og klikke på fanen Specifikationer.
Mobile udskriftsløsninger
Printeren understøtter følgende software til mobil udskrivning:
  • HP ePrint-software
      bemærk:
    HP ePrint-softwaren understøtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32-bit og 64-bit), Windows 8 (32-bit og 64-bit), Windows 8.1 (32-bit og 64-bit), Windows 10 (32-bit og 64-bit) og OS X-versionerne 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks og 10.10 Yosemite.
  • HP ePrint via e-mail (kræver, at HP Web Services er aktiveret, og at printeren registreres med HP Connected)
  • HP ePrint-app (tilgængelig til Android, iOS og Blackberry)
  • ePrint Enterprise-app (understøttes på alle printere med ePrint Enterprise Server-software)
  • HP All-in-One Remote-app til iOS- og Android-enheder
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android Printing
Printermål
Mål for basismodellen
Figur : Mål for basismodellen
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
399,8 mm
656 mm
2. Dybde
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredde
415,4 mm
415,4 mm
Vægt (med patroner)
23,2 kg
Mål for printer med bakke 3 (ekstraudstyr)
Figur : Mål for printer med bakke 3 (ekstraudstyr)
Printeren er helt lukket
Printeren er helt åben
1. Højde
531,8 mm
788 mm
2. Dybde
472,3 mm
1124,4 mm
3. Bredde
415,4 mm
415,4 mm
Vægt (med patroner)
28,4 kg
Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj
Strømforbrug
Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2
Printerserie3
Udskrivning
Klar
Dvale
Auto fra/Vækning ved LAN
Auto fra/Vækning ved USB
Fra
HP Color LaserJet Pro MFP M377
550 W
19 W
2,4 W
1 W
0,6 W
0,1 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Hastigheden er 24 sider pr. minut for A4-format og 25 sider pr. minut for Letter-format.
Elektriske specifikationer
110 volt indgangsspænding: 110 til 127 V vekselstrøm (+/- 10 %), 60/3 Hz (+/- 3 Hz)
220 volt indgangsspænding: 220 til 240 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/3 Hz (+/- 3 Hz)
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor printeren sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige printeren og gøre printergarantien ugyldig.
Akustisk støj
HP Color LaserJet Pro MFP M3771
Lydeffektniveau
Udskrivning (24 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 6,1 Bel (A) [61 dB(A)]
LWAd = 4,5 Bel (A) [45 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 48 dB(A)
LpAm = 30 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, udskrivning på papir i A4-format ved 24 sider pr. minut i simplekstilstand.
Område for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
15° til 27°C
15 til 30 °C
Relativ fugtighed
20 % til 70 % relativ luftfugtighed, ingen kondensering
10 % til 80 % relativ luftfugtighed, ingen kondensering
Højde
Ikke relevant
0-3.048 m