HP LaserJet Pro M501 - Printerspecifikationer

bemærk:
Følgende specifikationer var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan ændres. Se www.hp.com/support/ljM501, hvis du ønsker aktuelle oplysninger.

Tekniske specifikationer

Modelnavn
Produktnummer
M501n
J8H60A
M501dn
J8H61A
Papirhåndtering
Bakke 1 (kapacitet på 100 ark)
Bakke 2 (kapacitet på 550 ark)
1 x 550-arks papirfremfører
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr
Automatisk dupleksudskrivning
Ikke understøttet
Tilslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-forbindelse med IPv4 og IPv6
Højhastigheds-USB 2.0
Hukommelse
256 MB DDR3-hukommelse
Kontrolpaneldisplay og indtastning
2-linjers grafisk display med tastatur med 10 taster
Udskriv
Udskriver 45 sider pr. minut på papir i Letter-format og 43 sider pr. minut på papir i A4-format
Joblagring/udskrivning beskyttet med PIN-kode
(kræver et USB-flashdrev på 16 GB eller mere).

Understøttede operativsystemer

Følgende oplysninger gælder for de printerspecifikke Windows PCL 6- og OS X-printerdrivere.
Windows: HP-softwareinstallationsprogrammet installerer HP PCL.6-, HP PCL-6- eller HP PCL 6-driveren, afhængigt af Windows-operativsystemet, samt yderligere software, når det fulde softwareinstallationsprogram benyttes. Se softwareinstallationsbemærkningerne for yderligere oplysninger.
OS X: Mac-computere understøttes sammen med denne printer. Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren og -hjælpeprogrammet. HP Easy Start er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
Linux: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til Linux. skal du gå til hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: Hvis du vil have oplysninger og printerdrivere til UNIX®, skal du gå til www.hp.com/go/linux.
Operativsystem
Installeret printerdriver
Bemærkninger
Windows® XP SP3 eller senere, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows XP i april 2009. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede styresystem XP.
Windows Vista®, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Windows Server 2003 SP2 eller nyere, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation. Det grundlæggende installationsprogram installerer kun driveren.
Den komplette softwareinstallation understøttes ikke til dette operativsystem.
Brug UPD-drivere til 64-bit operativsystemer.
Microsoft ophørte med at yde generel support til Windows Server 2003 i juli 2010. HP vil fortsætte med at tilbyde den bedst mulige support til det udgåede operativsystem Server 2003.
Windows 7 SP1 eller nyere, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL 6 installeres til dette operativsystem som en del af den komplette softwareinstallation.
Windows 8, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows 8 RT-understøttelse leveres via Microsoft IN OS version 4, 32-bit driveren.
Windows 8.1, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows 8.1 RT-understøttelse leveres via Microsoft IN OS version 4, 32-bit driveren.
Windows 10, 32-bit og 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL-6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 SP2, 32-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL.6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 SP2, 64-bit
Den HP PCL 6-printerspecifikke printerdriver installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bit
Den printerspecifikke printerdriver HP PCL 6 installeres til dette operativsystem som en del af den grundlæggende softwareinstallation.
Windows Server 2012, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere HP PCL 6 og HP PCL-6 understøtter det.
Download HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HP's websted www.hp.com/support/ljM501, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-bit
Softwareinstallationsprogrammet understøtter ikke Windows Server 2012, men de printerspecifikke printerdrivere HP PCL 6 og HP PCL-6 understøtter det.
Download HP PCL 6- eller PCL-6-driveren fra HP's websted www.hp.com/support/ljM501, og brug værktøjet Tilføj printer i Windows til at installere den.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite og OS X 10.11 El Capitan
OS X-printerdriveren og printerhjælpeprogrammet kan downloades fra 123.hp.com. HP-installationsprogrammet til OS X er ikke inkluderet på den medfølgende cd.
Download HP Easy Start enten fra 123.hp.com eller fra siden Support til udskrivning, og brug derefter HP Easy Start til at installere HP-printerdriveren og -hjælpeprogrammet.
  1. Gå til123.hp.com.
  2. Følg de angivne trin for at downloade printersoftwaren.
bemærk:
Hvis du ønsker at få vist en liste over understøttede operativsystemer, skal du gå til www.hp.com/support/ljM501 med HP's komplette hjælp til printeren.
bemærk:
Hvis du vil have yderligere oplysninger om klient- og serveroperativsystemer og om HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- og UPD PS-driverunderstøttelse til denne printer, skal du gå til www.hp.com/go/upd og klikke på fanen Specifikationer.

Mobile udskriftsløsninger

Printeren understøtter følgende software til mobil udskrivning:
  • HP ePrint-software
    bemærk:
    HP ePrint Software understøtter følgende operativsystemer: Windows 7 SP 1 (32-bit og 64-bit), Windows 8 (32-bit og 64-bit), Windows 8.1 (32-bit og 64-bit), Windows 10 (32-bit og 64-bit) og OS X-versionerne 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite og 10.11 El Capitan.
  • HP ePrint via e-mail (kræver, at HP Web Services er aktiveret, og at printeren registreres med HP Connected)
  • HP ePrint-app (tilgængelig til Android, iOS og Blackberry)
  • HP All-in-One Remote-app til iOS- og Android-enheder
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android Printing

Printermål

Mål for basisprinteren
    Figur : Mål for basisprinteren
  1. 289 mm
  2. Støvdæksel til bakke 2 er lukket: 376 mmStøvdæksel til bakke 2 er åben: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 11,6 kg
Mål for printeren med 1 x 550-arks papirfremfører
    Figur : Mål for printeren med 1 x 550-arks papirfremfører
  1. 419 mm
  2. Støvdæksel til bakke 2 er lukket: 376 mmStøvdæksel til bakke 2 er åben: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 15,4 kg
Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
    Figur : Mål for 1 x 550-arks papirfremfører
  1. 130 mm
  2. Bakke lukket: 376 mmBakke åben: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 3,8 kg

Strømforbrug, elektriske specifikationer og akustisk støj

Strømforbrug

Strømforbrug (gennemsnitligt, i watt) 1, 2
Printerserie3
Udskrivning
Klar
Dvale
Auto til/Auto fra
Fra
HP LaserJet Pro M501
660 W
6,1 W
1,3 W
0,1 W
0,1 W
1Værdierne kan ændres.
2Den registrerede strøm er den højeste, målte værdi for alle printermodeller ved hjælp af standardstrømspændinger.
3Hastigheden er 43 sider pr. minut for A4-format og 45 sider pr. minut for Letter-format.

Elektriske specifikationer

110 volt indgangsspænding: 110 til 127 V vekselstrøm (+/- 10 %), 60/3 Hz (+/- 3 Hz)
220 volt indgangsspænding: 220 til 240 V vekselstrøm (+/- 10 %), 50/3 Hz (+/- 3 Hz)
  advarsel:
Strømkravene er baseret på det land/område, hvor printeren sælges. Konverter aldrig driftsspændinger. Dette vil beskadige printeren og gøre printergarantien ugyldig.

Akustisk støj

HP LaserJet Pro M5011
Lydeffektniveau
Udskrivning (43 sider pr. minut)
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LWAd = 6,8 Bel (A) [68 dB(A)]
LWAd = 4,0 Bel (A) [40 dB(A)]
Lydtryksniveau (SPL) – Bystander-position
Udskrivning
Klar
Deklareret ifølge ISO 9296
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 25 dB(A)
1Akustiske værdier kan ændres. Konfiguration testet: HP LaserJet Pro M501n, simpleksudskrivning på papir i A4-format ved 43 sider pr. minut i simplekstilstand.

Område for driftsmiljø

Specifikationer for driftsmiljø
Miljø
Anbefalet
Tilladt
Temperatur
17-25°C
15° til 32,5°C
Relativ fugtighed
30 % til 70 % relativ luftfugtighed (RH)
10-80 % relativ luftfugtighed
Højde
Ikke relevant
0 til 3000 m