HP PageWide Enterprise Color 556 - Afhjælpning af papirstop i fremføringsenheden til 3 x 500 ark

Afhjælpning af papirstop i fremføringsenheden til 3 x 500 ark
Brug følgende fremgangsmåde til at kontrollere for papir på alle mulige stoppositioner med relation til arkføderen til 3x500 ark. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  bemærk:
Følgende procedure viser bakke 3. Metoden til afhjælpning af papirstop i bakke 4 og 5 er den samme.
  1. Åbn nederste venstre dæksel.
    Figur : Åbn papirstopdækslet
  2. Træk eventuelt fastklemt papir ud.
    Figur : Åbn papirstopdækslet
  3. Luk nederste venstre dæksel.
    Figur : Luk papirstopdækslet
  4. Træk bakken helt ud af printeren ved at trække og løfte den en anelse op.
    Figur : Åbn bakken
  5. Fjern eventuelle fastklemte eller beskadigede ark papir. Kontroller, at bakken ikke overfyldt, og at papirstyrene er justeret korrekt.
    Figur : Fjern eventuelt beskadiget papir
  6. Fjern eventuelt papir fra fremføringsvalserne inde i printeren. Træk først papiret til højre for at frigøre det, og træk det derefter fremad for at fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  7. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Luk bakken