• Feedback

HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Afhjælpning af papirstop i blækopsamlingsområdet

Afhjælpning af papirstop i blækopsamlingsområdet

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du afhjælper et papirstop i blækopsamlingsenheden. Når der er et stop, vises der en animation i kontrolpanelet om, hvordan du afhjælper stoppet.
  1. Åbn det venstre dæksel.
    Figur : Åbn det venstre dæksel
  2. Træk forsigtigt eventuelt fastklemt papir fra valser i området til fremføring. Hvis papiret er revet itu, skal du sikre dig, at alle papirrester er fjernet.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Fjern blækopsamlingsenheden ved at trække den ud med begge hænder. Sæt enheden til side. Sørg for, at den stilles på højkant på et stykke papir, så du undgår, at der spildes blæk.
      advarsel:
    Når du trækker blækopsamlingsenheden ud, skal du undgå at røre ved den sorte cylinder, så du ikke får pigmentpletter på huden eller tøjet.
    Figur : Fjern blækopsamlingsenheden
  4. Sænk skrivevalsen ved at trykke på den grønne tap. Det vil resultere i, at printeren forsøger at føre arket gennem udskrivningsområdet. Du er muligvis nødt til forsigtigt at trække i arket, hvis det ikke indføres. Fjern arket.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  5. Løft den grønne tap for at flytte skrivevalsen tilbage til udskriftspositionen.
    Figur : Løft skrivevalsen
  6. Installation af en blækopsamlingsenheden.
    Figur : Installation af en blækopsamlingsenhed
  7. Luk det venstre dæksel.
    Figur : Luk det venstre dæksel