HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Udskift blækopsamlingsenheden

Indledning

Nedenstående oplysninger indeholder detaljer om blækopsamlingsenheden til printeren samt instruktioner til udskiftning af den.
Printeren angiver, hvornår blækopsamlingsenheden er næsten fuld, og hvornår den er hel fuld. Når det er helt fuldt, stopper printeren, indtil blækopsamlingsenheden er udskiftet.
Hvis du vil købe en blækopsamlingsenhed (varenummer B5L09A), skal du gå til HP's salg af løsdele på www.hp.com/buy/parts.
bemærk:
Blækopsamlingsenheden er designet til kun at blive brugt én gang. Forsøg ikke at tømme blækopsamlingsenheden og genbruge den. Hvis du gør det, kan pigment spildes inde i printeren, hvilket kan give nedsat udskriftskvalitet. Når du har brugt blækopsamlingsenheden, skal du returnere den til HP’s Planet Partners-program til genbrug.

Fjern og udskift blækopsamlingsenheden

1. Åbn det venstre dæksel.
    Figur : Åbne det venstre dæksel
  2. Fjern blækopsamlingsenheden ved at trække den ud med begge hænder. Sæt enheden til side. Sørg for, at den stilles på højkant på et stykke papir, så du undgår, at der spildes blæk.
      advarsel:
    Når du trækker blækopsamlingsenheden ud, skal du undgå at røre ved den sorte cylinder, så du ikke får pigmentpletter på huden eller tøjet.
    Figur : Fjern blækopsamlingsenheden
  3. Tag den nye blækopsamlingsenhed ud af emballagen.
    Figur : Fjern emballagen
  4. Installation af en blækopsamlingsenheden.
    Figur : Installation af en blækopsamlingsenhed
  5. Luk det venstre dæksel.
    Figur : Lukke det venstre dæksel