HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Udskift patronerne

Indledning
Nedenstående oplysninger indeholder detaljer om patroner til printeren samt instruktioner til udskiftning af dem.
Oplysninger om patron
Denne printer angiver, når niveauet i patronen er lavt og meget lavt. Patronens faktiske resterende levetid kan variere. Overvej at have en ekstra patron klar, så du kan installere den, når udskriftskvaliteten ikke længere er acceptabel.
Hvis du vil købe patroner eller kontrollere patronkompatibilitet for printeren, skal du gå til HP SureSupply på www.hp.com/go/suresupply. Rul ned til bunden af siden, og kontroller, at landet/området er korrekt.
Printeren bruger fire farver og har en separat patron for hver farve: Gul (Y), cyan (C), magenta (M) og sort (K).
Element
Beskrivelse
Patronnummer
Varenummer
Forbrugsvarer
HP 981A sort Original pageWide-patron
Cyan erstatningsblækpatron med standardkapacitet
981A
J3M71A
HP 981X sort Original PageWide-patron med høj ydelse
Sort erstatningsblækpatron med standardkapacitet
981X
L0R12A
HP 981Y sort Original PageWide-patron med ekstra høj ydelse
Sort erstatningsblækpatron med ekstra høj kapacitet
981Y
L0R16A
HP 981A cyan Original pageWide-patron
Cyan erstatningspatron med standardkapacitet
981A
J3M68A
HP 981X cyan Original PageWide-patron med høj ydelse
Cyan erstatningsblækpatron med standardkapacitet
981X
L0R09A
HP 981Y cyan Original PageWide-patron med ekstra høj ydelse
Cyan erstatningsblækpatron med ekstra høj kapacitet
981Y
L0R13A
HP 981A gul Original pageWide-patron
Gul erstatningsblækpatron med standardkapacitet
981A
J3M70A
HP 981X gul Original PageWide-patron med høj ydelse
Gul erstatningsblækpatron med høj kapacitet
981X
L0R11A
HP 981Y gul Original PageWide-patron med ekstra høj ydelse
Gul erstatningsblækpatron med ekstra høj kapacitet
981Y
L0R15A
HP 981A magenta Original pageWide-patron
Magenta erstatningsblækpatron med standardkapacitet
981A
J3M69A
HP 981X magenta Original PageWide-patron med høj ydelse
Magenta erstatningsblækpatron med høj kapacitet
981X
L0R10A
HP 981Y magenta Original PageWide-patron med ekstra høj ydelse
Magenta erstatningsblækpatron med ekstra høj kapacitet
981Y
L0R14A
  bemærk:
Højtydende patroner indeholder flere pigmenter end standardpatroner, så der kan udskrives flere sider. Yderligere oplysninger finder du på adressen www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Tag ikke patronen ud af emballagen, før den skal udskiftes.
  advarsel:
For at forhindre beskadigelse af patronen skal berøring af de guldfarvede metalkontakter på patronen undgås.
Følgende illustration viser patronens komponenter.
    Figur : Tonerkomponenter
  1. Metalstik. Rør ikke ved dem. Fingeraftryk kan føre til fejlmeddelelser om forbrugsvarer. Støv kan også resultere i fejlmeddelelser om forbrugsvarer. Opbevar ikke patronerne uden for printeren i længere tid.
  bemærk:
Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte patroner i æsken til patronen.
Fjern og udskift patronen
  1. Åbn dækslet til patronen.
    Figur : Åbn dækslet til patronen
  2. Skub den gamle patron ind for at låse den op.
    Figur : Frigør patronen
  3. Tag fat i kanten af den gamle patron, og træk derefter patronen lige ud for at tage den ud.
    Figur : Fjern patronen
  4. Tag den nye patron ud af emballagen.
    Figur : Pak patronen ud
  5. Undgå at berøre de guldfarvede metalkontakter på patronen. Fingeraftryk på kontakterne kan give problemer med udskriftskvaliteten.
    Figur : Rør ikke ved valserne.
  6. Sæt den nye patron i produktet. Kontrollér, at patronen er helt på plads.
    Figur : Isæt patronen
  7. Luk dækslet til patronen.
    Figur : Luk patrondækslet
  8. Pak den brugte patron ned i den æske, som den nye patron kom i. Se den vedlagte genbrugsvejledning for oplysninger om genbrug.
    HP hjælper dig med at genbruge originale HP printerpatroner – det er let og gratis med HP Planet Partners-programmet, der er tilgængeligt i mere end 50 lande/områder rundt omkring i verden1).
    Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte HP-printerpatroner på www.hp.com/recycle.
1) Programmets tilgængelighed varierer. Du kan finde yderligere oplysninger på www.hp.com/recycle.