HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Ilæg og udskriv på konvolutter

Indledning

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du ilægger og udskriver på konvolutter. Brug kun bakke 1 eller bakke 2 til at udskrive på konvolutter. Bakke 1 kan rumme op til 5 konvolutter. Bakke 2 kan rumme op til 30 konvolutter.
Hvis du vil udskrive på konvolutter ved hjælp af indstillingen manuel indføring, skal du gøre følgende for at vælge de korrekte indstillinger i printerdriveren, og derefter ilægge konvolutterne i bakken, når du sender udskriftsjobbet til printeren.

Udskriv konvolutter

1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og klik derefter på eller tryk på knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    For at få adgang til disse funktioner fra en Windows 8- eller 8.1-startskærm skal du vælge Enheder, vælge Udskriv og derefter vælge printeren.
  3. Klik eller tryk på fanen Papir/kvalitet.
  4. Vælg det korrekte format til konvolutterne i rullelisten papirstørrelse.
  5. Vælg Konvolut i rullelisten Papirtype.
  6. Vælg Manuel indføring i rullelisten Papirkilde.
  7. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber.
  8. Klik på knappen OK i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.

Konvolutretning

Bakke
Konvolutformater
Sådan ilægger du papir
Bakke 1
Konvolut #9, Konvolut #10, Konvolut Monarch, Konvolut DL, Japansk Chou #3-konvolut, Japansk Chou #4-konvolut
Forside nedad
Øverste kant mod printerens forside
Konvolut B5, Konvolut C5, Konvolut C6
Forside nedad
Øverste kant først ind i printeren
Bakke 2
Konvolut #10, Konvolut DL, Japansk Chou #3-konvolut
Forside opad
Øverste kant mod printerens højre side
Konvolut B5, Konvolut C5
Forside opad
Øverste kant mod printerens højre side