• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Løsninger og indsamling af data til diagnosticering

Dette produktdetekteringsværktøj installerer software på din Microsoft Windows-enhed, der gør det muligt for HP at registrere og indsamle data om dine HP- og Compaq-produkter for at give hurtig adgang til supportoplysninger og -løsninger. Tekniske data indsamles for produkter, der understøttes af dette værktøj, og bruges til at identificere produkter, levere relevante løsninger og automatisk opdatere værktøjet. Det forbedrer samtidig vores produkter, løsninger, tjenester samt din oplevelse som kunde.
  bemærk:
Dette værktøj kan kun anvendes på Microsoft Windows-pc'er. Dette værktøj registrerer HP-pc'er og HP-printere.
Data indsamlet
  • Operativsystem
  • Browserversion
  • Computerleverandør
  • Produktnavn/-nummer
  • Serienummer
  • Forbindelsesport
  • Beskrivelse af driver/enhed
  • Computer- og/eller printerkonfiguration
  • Hardware- og softwarediagnosticering
  • HP-/ikke-HP-blæk og/eller HP-/ikke-HP-toner
  • Antal udskrevne sider
Software installeret
  • HP Support Solutions Framework - Windows-tjeneste, localhost-webserver og software
Fjernelse af software
  • Fjern HP Support Solutions Framework via Tilføj/fjern programmer på pc'en
Krav
  • Operativsystem - Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10
  • Browser - Google Chrome 10+, Internet Explorer (IE) 10.0+ og Firefox 3.6.x, 12.0+