• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Produktoversigter

Printer set forfra
    Figur : Printer set forfra
  1. Scanner
  2. Dokumentføder
  3. Lovpligtig etiket (på indersiden af frontdækslet)
  4. Bakke 2
  5. Bakke 1
  6. Tænd/sluk-knap
  7. Frontdæksel (giver adgang til tonerpatronen)
  8. Forlænger til udskriftsbakke
  9. Udskriftsbakke
  10. USB-port til direkte udskrivning (til udskrivning og scanning uden computer)
  11. Kontrolpanel med berøringsfølsom skærm (kan vippes op, så det er nemmere at se)
Printer set bagfra
    Figur : Printer set bagfra
  1. Udløserknap til frontdæksel
  2. USB-port til joblagring
  3. USB-port, så enheden kan sluttes direkte til en computer
  4. Ethernet-port
  5. Dæksel til dupleksenhed (giver adgang til papirstop)
  6. Strømforbindelse
Kontrolpanelvisning
    Figur : Kontrolpanel
  1. Berøringsskærm
  2. Skærmindikator for startside
  3. Knappen Hjælp
  4. Hjem-knap
  5. Tilbage-knap
  bemærk:
Kontrolpanelet har ikke en almindelig Annuller-knap, men under mange printerprocesser vises der en Annuller-knap på det berøringsfølsomme display. Det giver brugerne mulighed for at annullere en proces, før printeren fuldfører den.
Startskærmlayout
Startskærmbilledet giver adgang til printerfunktionerne og angiver den aktuelle status for printeren.
Du kan når som helst vende tilbage til startskærmbilledet ved at bruge knappen Start på printerens kontrolpanel.
  bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter printerkonfigurationen.
  1. Knappen Nulstil
  2. Knappen Forbindelsesoplysninger
  3. Knappen Opsætning
  4. Knappen Apps
  5. Knappen Forbrugsvarer
  6. Knappen USB
  7. Knappen Scan
  8. Knappen Job
  9. Knappen Kopier
  10. Printerstatus
Sådan bruges kontrolpanelet med berøringsskærm
Anvend følgende handlinger til at bruge printerens kontrolpanel med berøringsskærm.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Tryk
Tryk på et element på skærmen for at vælge elementet eller åbne den pågældende menu. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Tryk på knappen Opsætning for at åbne menuen Opsætning.
Stryg
Berør skærmen, og flyt din finger vandret for at bevæge skærmen sidelæns.
Stryg på startskærmbilledet for at få adgang til knappen Opsætning.
Rul
Berør skærmen, og flyt fingeren lodret uden at løfte den for at bevæge skærmen.
Rul igennem menuen Opsætning.