• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Instant Ink - Annullering af din HP Instant Ink-service

Dette dokument gælder for HP Instant Ink-kunder.
Læs dette inden annullering
Du kan annullere din tilmelding til HP Instant Ink når som helst uden gebyr. Læs følgende oplysninger omhyggeligt, før du annullerer tjenesten:
  • HP Instant Ink-patroner fungerer ikke, når din aktuelle faktureringsperiode ender, og og du er forpligtet til at returnere dem til HP. Sørg for, at du har standardblækpatroner klar til brug i din printer for at fortsætte med at udskrive, når din faktureringsperiode ender.
    Hvis du ikke har den frankerede returkonvolut leveret af HP, skal du gå til Genbrug HP Instant Ink-patroner for at bestille en konvolut*.
  • Der sker ingen forholdsmæssige tilbagebetalinger for resten af din faktureringsperiode.
  • Tjenesten fortsætter frem til slutningen af din aktuelle faktureringsperiode.
  • Hvis der er gebyrer for yderligere udskrivning, debiteres de på dit kreditkort. Afhængigt af hvornår du annullerer, vises debiteringen måske den følgende måned.
*Genbrug af blækpatroner er ikke tilgængeligt i Italien. Bortskaf patroner på ansvarlig vis i henhold til lokale bestemmelser.
  bemærk:
Din HP Instant Ink-tjeneste kan ikke sættes på standby. Hvis du er væk i en måned eller mindre, overfører din konto det resterende antal sider til sidebegrænsningen for dit månedlige abonnement. Hvis du skal være væk til en længere periode og ikke ønsker at betale for HP Instant Ink-tjenesten i løbet af dette tidsrum, skal du annullere tjenesten og derefter gentilmelde dig, når du ønsker det. Hvis du annullerer din konto og gentilmelder dig, er alle gratis tilbudsmåneder og overførselssider gået tabt, selvom du gentilmelder dig.
Annullerer
Log på din HP Instant Ink-konto for at annullere din HP Instant Ink-service.
  1. Gå til hpinstantink.com/signin (webstedet HP Connected) for at logge på din HP Instant Ink-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
    Din HP Instant Ink-kontoside åbnes.
  2. I afsnittet Status på din HP Instant Ink-kontoside er en printerrullemenu tilgængelig, når flere printere er tilmeldte. Klik på rullemenuen, og vælg derefter den printer, du vil annullere.
    Figur : Klik på printerrullemenuen
    Klik på printerrullemenuen
  3. Kontrollér Printhistorik eller printerens ePrint-adresse for at bekræfte, at du har valgt den korrekte printer.
  4. I afsnittet Min konto, skal du klikke på Skift plan.
    Figur : Klik på Skift plan
    Klik på Skift plan
  5. Klik på Annuller tilmelding.
    Figur : Klik på Annuller tilmelding
    Klik på Annuller tilmelding
  6. Klik på Næste, og derefter Annuller tilmelding for at bekræfte anmodningen om annullering.
    Du modtager en e-mail om bekræftelse af annullering. Annulleringen færdigbehandles i slutningen af den aktuelle faktureringsperiode, når den endelige betaling er behandlet.