HP LaserJet Pro MFP - Scan til e-mail

Scan til e-mail
Brug printerkontrolpanelet til at scanne en fil direkte til en e-mailadresse. Den scannede fil sendes til adressen som en vedhæftet fil til e-mail-meddelelsen.
  bemærk:
Printeren skal være sluttet til et netværk, og funktionen Scan til e-mail skal være konfigureret ved hjælp af guiden Opsætning af Scan til e-mail (Windows) eller HP's integrerede webserver, for at denne funktion kan anvendes.
  1. Læg dokumentet på scannerglaspladen i henhold til indikatorerne på printeren.
  2. Tryk på ikonet for Scanning på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  3. Tryk på Scan til e-mail.
  4. Tryk på Send en e-mail.
  5. Vælg den Fra-adresse, som du vil bruge. Dette er også kendt som en "udgående e-mail-profil".
      bemærk:
    Hvis PIN-funktionen er konfigureret, skal du indtaste PIN-koden og trykke på knappen OK. Der kræves dog ikke en PIN for at bruge denne funktion.
  6. Tryk på knappen Til, og vælg den adresse eller gruppe, som du vil sende filen til. Tryk på knappen Fuldført, når du er færdig.
    • Hvis du vil sende beskeden til en anden adresse, skal du igen trykke på Ny og indtaste e-mailadressen.
  7. Tryk på knappen Emne, hvis du vil tilføje en emnelinje
  8. Tryk på knappen Næste.
  9. Kontrolpanelet viser scanningsindstillingerne.
    • Hvis du vil ændre nogen af indstillingerne, skal du trykke på knappen Indstillinger og derefter ændre indstillingerne.
    • Hvis indstillingerne er korrekte, skal du gå til næste trin.
  10. Tryk på knappen Scan for at starte scanningsjobbet.