HP LaserJet Pro M501 - Afhjælp papirstop i bagdækslet og fikseringsområdet (M501n-modellen)

Afhjælp papirstop i bagdækslet og fikseringsområdet (M501n-modellen)
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i det bageste dæksel og fikseringsområdet. Når der opstår et papirstop, vises en fejlmeddelelse i kontrolpanelet, som vejleder dig til at afhjælpe papirstoppet.
  bemærk:
Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles før afhjælpning af papirstop.
  1. Åbn bagdækslet.
    Figur : Åbn bagdækslet
  2. Fjern fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Luk bagdækslet.
    Figur : Luk bagdækslet