Sprout by HP - Se, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner data fra Sprout Workspace

Sprout Workspace gemmer dine projekter og dokumenter i en skjult mappe på harddisken, og gemmer alle dine projekter og dokumenter sammen som én samling i stedet for som separate filer.
Sikkerhedskopiering af dine 3D-modeller
Du kan oprette en sikkerhedskopi af dine 3D-modeller i en enkelt arkivfil ved hjælp af den indbyggede funktion Sikkerhedskopiér og gendan i arbejdsområdet.
Dette sikkerhedskopierer ikke dine optagne billeder, projekter eller dokumenter.
fra mappen Optagne billeder i din mappe Billeder i Windows eller evt. scannede dokumenter eller projekter i dine mapper Dokumenter i Windows. Hvis du manuelt vil sikkerhedskopiere dine Sprout-elementer, skal du manuelt kopiere mappen Billeder\Optagne billeder og mappen Dokumenter\Sprout.
  bemærk:
En sikkerhedskopifil sikkerhedskopierer og gendanner kun projekterne for den aktuelle bruger og ikke for alle brugere i systemet.
  1. Find og tryk på menuknappen på øverste højre kant af lærredet.
  2. Tryk på Indstillinger i menuen.
    Figur : Åbning af Indstillinger
    Åbning af Indstillinger
  3. Tryk på Sikkerhedskopiér i menuen Indstillinger.
    Figur : Åbning af sikkerhedskopieringsværktøjet
    Åbning af sikkerhedskopieringsværktøjet
  4. Tryk på Sikkerhedskopiér.
      bemærk:
    Du skal sikkerhedskopiere dine andre elementer, herunder dokumenter, projekter, og optagelser, ved hjælp af en anden metode til sikkerhedskopiering af filer.
    Figur : Sikkerhedskopiering
  5. Arbejdsområdet beder dig om at angive en fil, hvor sikkerhedskopien skal gemmes. Indtast navnet og placeringen for sikkerhedskopifilen, og tryk derefter på Gem.
      bemærk:
    Denne fil er en proprietær filtype, som kun kan bruges af Sprout Workspace.
    Figur : Navngivning af sikkerhedskopifilen
    Angivelse af en sikkerhedskopifil
  6. Sprout sikkerhedskopierer dine 3D-projekter.
    Figur : Sikkerhedskopiering af dine 3D-projekter
    Sikkerhedskopiering
  bemærk:
Hvis du vil gemme alle dine Sprout 3D-modeller, skal du gentage disse trin for hver bruger med evt. 3D-modeller.
Gendannelse af dine 3D-modeller
Følg trinene nedenfor for at gendanne dine 3D-modeller.
  bemærk:
Gendannelsesprocessen erstatter alle Sprout 3D-modellerne med dem, der er gemt i de sikkerhedskopifilen, for brugeren. Du vil ikke kunne blande og matche projekter mellem sikkerhedskopifiler og det, der i øjeblikket er i systemet.
  1. Find og tryk på menuknappen på øverste højre kant af Sprout-startskærmbilledet.
  2. Tryk på Indstillinger i menuen.
    Figur : Åbning af Indstillinger
    Åbning af Indstillinger
  3. Tryk på Gendan i menuen Indstillinger.
    Figur : Åbning af gendannelsesværktøjet
    Åbning af gendannelsesværktøjet
  4. Arbejdsområdet beder dig om at angive navnet og placeringen for sikkerhedskopifilen. Indtast navnet og placeringen for sikkerhedskopifilen, og tryk derefter på Åbn.
      bemærk:
    Denne fil er en proprietær filtype, som kun kan bruges af Sprout Workspace.
    Figur : Angivelse af en sikkerhedskopifil
    Angivelse af en sikkerhedskopifil
  5. Sprout Workspace sletter dine nuværende 3D-modeller og erstatter dem med dem, der er gemt i de sikkerhedskopifilen.
    Figur : Gendannelse af 3D-modeller fra sikkerhedskopifilen
    Gendannelse af 3D-modeller fra sikkerhedskopifilen
Sikkerhedskopiering af dine Sprout-data med en tredjeparts sikkerhedskopieringsværktøj
Hvis du vil sikkerhedskopiere dine Sprout-projekter, dokumenter og billeder ved hjælp af et sikkerhedskopieringsværktøj på computeren, skal du konfigurere sikkerhedskopien til at inkludere Sprout-filerne i din almindelige sikkerhedskopi.
  • Optagne billeder - Hvis du vil sikkerhedskopiere billedfiler, der er optaget af din Sprout, skal du inkludere mappen Billeder i Windows, inklusive undermappen, der hedder Optagne billeder som en del af sikkerhedskopien.
  • Scannede dokumenter og projekter - Hvis du vil sikkerhedskopiere dit Sprout-dokument og dine Sprout-projektfiler, skal du inkludere mappen Dokumenter i Windows, inklusive undermappen, der hedder Sprout som en del af sikkerhedskopien.
  • Alle Sprout-elementer - Konfigurer sikkerhedskopieringsprogrammet til at inkludere den skjulte mappe localappdata. Du kan finde denne fil i Windows Stifinder ved at indtaste et af følgende på adresselinjen:
    • %localappdata%
    • C:\Brugere\<dit kontonavn>\ AppData\Local