Sprout by HP - Kalibrering af 3D-scanning på Sprout by HP

Kvaliteten af Sprout 3D-scanning afhænger af korrekt justering af HP Touch Mat og det viste skærmbillede på berøringsmåtten. Denne justering kalibreres første gang HP Snapshot tages i brug og kan kalibreres igen, når du ønsker det. Når du åbner 3D Snapshot for første gang, bliver du bedt om at udføre en 3D-kalibrering. Under kalibreringen registrerer Sprout justeringen af Touch Mat og justerer projektoren og kameraerne for at opnå de bedste 3D-optagelser. Efter den indledende kalibrering kan du kaliberere igen, når du ønsker det.
Kalibrering fra 3D Snapshot
Brug følgende vejledning til at kalibrere for 3D-scanningen fra skærmbilledet for 3D-optagelse.
  1. Tryk på 3D Snapshot på Sprout-startskærmbilledet.
    Figur : 3D Snapshot på Sprout-startskærmbilledet
    3D Scan på Sprout-startskærmbillede
    Den første gang 3D Snapshot åbnes, bliver du bedt om at udføre kalibreringen. Følg instruktionerne for at fuldføre 3D-kalibreringen. Derefter skal du fortsætte med 3D-optagelsen.
    Efter den indledende kalibrering, kan du kalibrere for 3D-scanning ved hjælp af følgende anvisninger.
  2. På skærmbilledet for 3D-optagelse i nederste højre hjørne, skal du trykke på Genudfør 3D-kalibrering.
    Figur : Genudfør 3D-kalibrering
    Genudfør 3D-kalibreringen
  3. Som instrueret i bunden af kalibreringsskærmen skal du sørge for, at berøringsmåtten er fri at objekter eller forhindringer, før du fortsætter med kalibreringen.
    Figur : Berøringsmåtte klar til kalibrering
    Berøringsmåtte uden forhindringer, og som er klar til kalibrering
  4. Tryk på Start 3D-kalibrering.
    Figur : Start 3D-kalibrering
    Start 3D-kalibrering
  5. Vent, indtil systemet er kalibreret.
    En række lodrette og vandrette sorte og hvide linjer i varierende bredder ses hurtigt efter hinanden på berøringsmåtten, når kalibreringen udføres.
    Figur : Eksempel med lodrette linjer under kalibreringen
    Lodrette linjer under 3D-kalibreringen
    Figur : Eksempel på vandrette linjer under kalibreringen
    Vandrette linjer under kalibreringen
  6. Når kalibreringen er udført, vises meddelelsen 3D-kalibreringen lykkedes.
    Figur : Kalibreringen lykkedes
    3D-kalibreringen lykkedes
  7. Hvis kalibreringen mislykkes, kan du læse følgende forslag og foretage eventuelle rettelser og så prøve igen.
    • Sørg for, at Sprout er på en jævn overflade, og sørg ligeledes for, at intet sidder fast under den lodrette søjle.
    • Sørg for, at der ikke er nogen motiver på Touch Mat.
    • Sørg for, at Touch Mat ikke oplyses af direkte lys, og at der ingen skygger er på Touch Mat. Du kan prøve at slukke lyset i rummet ned eller skrue ned for det eller trække gardinerne for.