HP-printere - Ofte stillede spørgsmål om HP Printer Assistant-softwaren

Dette dokument gælder for HP inkjet-printere, som er fremstillet i 2010 og senere samt Windows-computere.
HP Printer Assistant er printerstyringssoftware, der installeres sammen med din Windows HP-printerdriver. Ved hjælp af den kan du scanne dokumenter og fotos, bestille forbrugsstoffer, kontrollere blækniveauer og meget andet. Se disse ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om HP Printer Assistant.
Figur : Eksempel på HP Printer Assistant
Eksempel på HP Printer Assistant