• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Fjernelse og udskiftning: Holdeclips (M577)

Indledning
Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af holdeclips til M577.
Inden du udfører service
Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for holdeclips (M577)
5851-6573
Holdeclipssæt (M577) inkl. instruktioner
Nødvendigt værktøj
Der kræves ikke særligt værktøj til denne enhed.
Når service er fuldført
Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.
Trin 1: Fjern holdeclipsene
  1. Åbn dokumentføderen.
    Figur : Åbn dokumentføderen
  2. Fjern den hvide bagbeklædning.
    Figur : Fjern den hvide bagbeklædning
  3. Hvis en eller flere af holdeclipsene (billedforklaring 1) stadig sidder på den hvide bagbeklædning, skal du tage dem af.
      bemærk:
    Gå til trin Fjern eventuelle beskadigede holdeclips fra dokumentføderen., hvis ingen af holdeclipsene stadig sidder på den hvide bagbeklædning.
    Figur : Kontrollér holdeclipsene
  4. Fjern eventuelle beskadigede holdeclips fra dokumentføderen.
      bemærk:
    Brug kanten af en mønt til at løsne clipsen.
    Figur : Løsn beskadigede clips
  5. Fjern holdeclipsen (billedforklaring 1).
    Figur : Fjern holdeclipsen
Trin 2: Pak den nye enhed ud
Pak den nye enhed ud af emballagen.
Fuldstændige oplysninger om HP's genbrugsprogrammer findes på Returnering og genbrug af produkter.
  bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af den defekte enhed.
Genanvendelse og udpakning
Figur : Genanvendelse og udpakning
Trin 3: Monter holdeclipsene
  1. Hvis en fjeder kommer ud af clipsen til fastholdelse, skal du sørge for, at den sættes korrekt på plads i clipsen igen.
    Figur : Kontrollér holdeclipsens fjeder
  2. Installér clipsen (billedforklaring 1) i åbningen (billedforklaring 2) i dokumentføderen. Gentag dette trin, indtil alle holdeclipsene er monteret.
    Figur : Installer holdeclipsen
  3. Tryk på clipsen for at sikre, at den er monteret korrekt. Gentag dette trin, indtil alle holdeclipsene sidder fast.
    Figur : Tryk på holdeclipsen
  4. Placer den hvide bagbeklædning på flatbedscannerens glasplade som vist.
      bemærk:
    Anbring det hjørne af bagbeklædningen, der ikke fastgøres med krog og løkke, i øverste venstre hjørne af scannerglaspladen.
    Figur : Monter den hvide bagbeklædning
  5. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen
  6. Åbn dokumentføderen, og kontrollér, at den hvide bagbeklædning er sat korrekt på plads.
    Figur : Kontrollér den hvide bagbeklædning
  7. Luk dokumentføderen.
    Figur : Luk dokumentføderen