• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Fjernelse og udskiftning: Kontrolpanel (M527)

Indledning

Dette dokument beskriver, hvordan du afmonterer og udskifter kontrolpanelet på M527.

Inden du udfører service

Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for kontrolpanel (M527)
B5L47-67018
Kontrolpanel (M527) inkl. instruktioner

Nødvendigt værktøj

• Nr. 2 4-takket stjerneskruetrækker med en magnetisk spids.

Når service er fuldført

Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.

Test efter service

Kontrollér, at printeren starter i Klar-tilstand.
Udskriv en konfigurationsside for at sikre, at printeren fungerer korrekt.

Trin 1: Fjern kontrolpanelet (M527)

1. Vip det nye kontrolpanel væk fra bundpladen.
    Figur : Åbn kontrolpanelet
  2. Kun M527c/z: Sørg for at føre det flade kabel til tastaturet (billedforklaring 1) gennem åbningen (billedforklaring 3) i kontrolpanelets bund, når du installerer kontrolpanelet.
    Figur : Kontrollér fladkablet til tastaturet (M527c/z)
  3. Lokalisér fire kroge på printeren og tilsvarende åbninger i kontrolpanelets bund (billedforklaring 1). Krogene passer ind i åbningerne (billedforklaring 2), når enheden installeres.
    bemærk:
    Sørg for, at clipsen med jordforbindelse (billedforklaring 3) er øverst på enhedens bund, når den installeres.
    Figur : Find kroge og åbninger
  4. Placér den bagerste kant af kontrolpanelet i printeren (billedforklaring 1), og sænk derefter den forreste kant ned (billedforklaring 2) for at installere den.
    bemærk:
    Hvis det er svært at installere kontrolpanelet, skal du kontrollere, at kroge, åbninger og clipsen med jordforbindelse er fastgjort korrekt. Se trin Lokalisér fire kroge på printeren og tilsvarende åbninger i kontrolpanelets bund (billedforklaring 1). Krogene passer ind i åbningerne (billedforklaring 2), når enheden installeres..
    Figur : Installer kontrolpanelet
  5. Installer tre skruer (billedforklaring 1), og sørg for, at clipsen med jordforbindelse er installeret korrekt (billedforklaring 2).
    bemærk:
    Skruetrækkeren (følger med sættet) har et vendbart skaft. Du skal blot trække skaftet ud af håndtaget og derefter sætte dem sammen igen, så den ønskede ende vender ud.
    Figur : Monter tre skruer
  6. Tilslut et HDMI-kabel (billedforklaring 1) og et stik (billedforklaring 2).
    Figur : Forbind stikkene
  7. Installer USB-kablet (billedforklaring 1) i holderen.
    bemærk:
    Kun M527z: Installer NFC-elektronikkortet (near-field communication) under de fire tapper (billedforklaring 2).
    Figur : Installer USB-kablet og NFC-elektronikkortet
  8. Kun M527z: Anbring det flade kabel til tastaturet i stikket, og luk derefter stiklåsen.
    bemærk:
    Ryk let i kablet for at kontrollere, at det sidder ordentligt fast i stikket.
    bemærk:
    Når stiklåsen er lukket, og kablet er installeret korrekt, er den hvide linje på kablet parallel med stiklåsen.
    Figur : Tilslut fladkablet (M527z)
  9. Sæt dækslet til kontrolpanelet på printeren.
    Figur : Sæt dækslet til kontrolpanelet på printeren
  10. Begyndende i venstre side af dækslet til kontrolpanelet skal du forsigtigt fastgøre de fire tapper langs dækslets øverste kant.
    Figur : Isæt to tapper
  11. Luk dokumentføderen.
    bemærk:
    Juster kontrolpanelet til den ønskede vinkel.
    bemærk:
    Hvis tastaturet ikke reagerer, når printeren tændes, skal du kontrollere det fladkabel, der blev installeret i trin Kun M527z: Anbring det flade kabel til tastaturet i stikket, og luk derefter stiklåsen.. Geninstaller om nødvendigt kablet.
    Figur : Luk dokumentføderen

Trin 2: Pak det nye kontrolpanel ud

Pak den nye reservedel ud af emballagen.
bemærk:
HP anbefaler miljøvenlig bortskaffelse af de defekte dele.
bemærk:
Husk at fjerne den beskyttende film på berøringsskærmen på det nye kontrolpanel.
Genanvendelse og udpakning
Figur : Genanvendelse og udpakning

Trin 3: Monter kontrolpanelet (M527)

1. Vip det nye kontrolpanel væk fra bundpladen.
    Figur : Åbn kontrolpanelet
  2. Kun M527c/z: Sørg for at føre det flade kabel til tastaturet (billedforklaring 1) gennem åbningen (billedforklaring 3) i kontrolpanelets bund, når du installerer kontrolpanelet.
    Figur : Kontrollér fladkablet til tastaturet (M527c/z)
  3. Lokalisér fire kroge på printeren og tilsvarende åbninger i kontrolpanelets bund (billedforklaring 1). Krogene passer ind i åbningerne (billedforklaring 2), når enheden installeres.
    bemærk:
    Sørg for, at clipsen med jordforbindelse (billedforklaring 3) er øverst på enhedens bund, når den installeres.
    Figur : Find kroge og åbninger
  4. Placér den bagerste kant af kontrolpanelet i printeren (billedforklaring 1), og sænk derefter den forreste kant ned (billedforklaring 2) for at installere den.
    bemærk:
    Hvis det er svært at installere kontrolpanelet, skal du kontrollere, at kroge, åbninger og clipsen med jordforbindelse er fastgjort korrekt. Se trin Lokalisér fire kroge på printeren og tilsvarende åbninger i kontrolpanelets bund (billedforklaring 1). Krogene passer ind i åbningerne (billedforklaring 2), når enheden installeres..
    Figur : Installer kontrolpanelet
  5. Installer tre skruer (billedforklaring 1), og sørg for, at clipsen med jordforbindelse er installeret korrekt (billedforklaring 2).
    bemærk:
    Skruetrækkeren (følger med sættet) har et vendbart skaft. Du skal blot trække skaftet ud af håndtaget og derefter sætte dem sammen igen, så den ønskede ende vender ud.
    Figur : Monter tre skruer
  6. Tilslut et HDMI-kabel (billedforklaring 1) og et stik (billedforklaring 2).
    Figur : Forbind stikkene
  7. Installer USB-kablet (billedforklaring 1) i holderen.
    bemærk:
    Kun M527z: Installer NFC-elektronikkortet (near-field communication) under de fire tapper (billedforklaring 2).
    Figur : Installer USB-kablet og NFC-elektronikkortet
  8. Kun M527z: Anbring det flade kabel til tastaturet i stikket, og luk derefter stiklåsen.
    bemærk:
    Ryk let i kablet for at kontrollere, at det sidder ordentligt fast i stikket.
    bemærk:
    Når stiklåsen er lukket, og kablet er installeret korrekt, er den hvide linje på kablet parallel med stiklåsen.
    Figur : Tilslut fladkablet (M527z)
  9. Sæt dækslet til kontrolpanelet på printeren.
    Figur : Sæt dækslet til kontrolpanelet på printeren
  10. Begyndende i venstre side af dækslet til kontrolpanelet skal du forsigtigt fastgøre de fire tapper langs dækslets øverste kant.
    Figur : Isæt to tapper
  11. Luk dokumentføderen.
    bemærk:
    Juster kontrolpanelet til den ønskede vinkel.
    bemærk:
    Hvis tastaturet ikke reagerer, når printeren tændes, skal du kontrollere det fladkabel, der blev installeret i trin Kun M527z: Anbring det flade kabel til tastaturet i stikket, og luk derefter stiklåsen.. Geninstaller om nødvendigt kablet.
    Figur : Luk dokumentføderen