• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Enterprise MFP M527, HP LaserJet Managed MFP E52545 - Fjernelse og udskiftning: Faxelektronikkort (M527, E52545 c/f/z)

bemærk:
Kun M527c/f/z-printere (valgfrit for M527dn).

Indledning

Dette dokument beskriver fremgangsmåden for afmontering og udskiftning af faxelektronikkortet (M527c/f/z).

Inden du udfører service

Sluk printeren
  • Fjern strømkablet.
      vigitig advarsel:
    Du kan forebygge skader på printeren ved at slukke den, vente 30 sekunder og først derefter trække netledningen ud, inden du forsøger at udføre service på printeren.
  advarsel:
Denne del indeholder komponenter, der er følsomme over for elektrostatisk udladning (ESD). For at reducere muligheden for ESD-beskadigelse skal du altid berøre metalkabinettet for at sørge for jordforbindelse, før du berører en ESD-følsom komponent.
Brug tabellen nedenfor til at finde det korrekte reservedelsnummer til din printer. Du kan bestille reservedelen på www.hp.com/buy/parts.
Reservedelsnummer for faxelektronikkort (M527c/f/z)
B5L53-67901
Faxelektronikkort (M527c/f/z) inkl. instruktioner

Nødvendigt værktøj

Der kræves ikke noget særligt værktøj for at installere denne komponent.

Når service er fuldført

Tænd printeren
  • Tilslut strømkablet.
  • Brug tænd-/sluk-knappen til at tænde for printeren.

Test efter service

Kontrollér, at printeren starter i Klar-tilstand.
Udskriv en konfigurationsside for at sikre, at printeren fungerer korrekt.

Trin 1: Fjern processordækslet

1. Skub dækslet mod den bageste del af printeren for at fjerne det.
    Figur : Fjern processordækslet

Trin 2: Fjern faxelektronikkortet (PCA)

advarsel:
ESD-følsom komponent.
bemærk:
Kun M527c/f/z-printere (valgfrit for M527dn).
  1. Frakobl tre stik (billedforklaring 1).
    Figur : Fjern tre stik
  2. Tryk på holdeclipsen for at frigøre den.
    Figur : Frigør faxelektronikkortet
  3. Drej stikket på faxelektronikkortet ud og væk fra processoren (billedforklaring 1), og skub det derefter som vist (billedforklaring 2) for at fjerne det.
    Figur : Fjern faxelektronikkortet

Trin 3: Pak det nye fax-elektronikkort ud

Pak den nye enhed ud af emballagen.
  advarsel:
ESD-følsom komponent.
bemærk:
HP anbefaler ansvarsbevidst bortskaffelse af den defekte enhed.
Figur : Illustration af genanvendelse og udpakning

Trin 4: Monter faxelektronikkortet

advarsel:
ESD-følsom komponent.
bemærk:
Kun M527c/f/z-printere (valgfrit for M527dn).
  1. Før du fortsætter, skal du notere dig placeringen af åbningerne (billedforklaring 1) i metalpladen, hvor monteringstappen til faxelektronikkortet og faxporten (billedforklaring 2) skal monteres.
    Figur : Find åbningerne i metalpladen
  2. Indsæt monteringstappen til faxelektronikkortet og faxporten i åbningerne i metalpladen (billedforklaring 1), og drej derefter stikenden af elektronikkortet mod processoren (billedforklaring 2).
    Figur : Monter faxelektronikkortet
  3. Fastgør holdeclipsen i åbningen på processoren.
    bemærk:
    Tryk på holdeclipsen for nemt at isætte den i åbningen.
    Figur : Fastgør faxelektronikkortet
  4. Tilslut tre stik (billedforklaring 1).
    Figur : Tilslut tre stik

Trin 5: Installer processordækslet

1. Skub det mod den forreste del af printeren for at montere det.
    Figur : Installer processordækslet