• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Deaktivering af webtjenester

Dette dokument gælder for HP-printere, der understøtter webbaserede udskrivningstjenester.
Efter deaktivering af webtjenester, kan din printer ikke længere kommunikere via internettet med HP-serveren for at få adgang til webtilsluttede udskrivningstjenester, såsom HP ePrint. Deaktivering af webtjenester anbefales, hvis du planlægger at sælger din printer, overføre HP Connected-konti, eller ikke længere har planer om at bruge webbaserede udskrivningstjenester.
Hvis du for tiden anvender webtilsluttede udskrivningstjenester, fungerer følgende tjenester og funktioner ikke efter deaktivering af webtjenester:
  • HP ePrint: Fjerner din HP ePrint-mailadresse og listen over tilladte afsendere.
  • HP Printer Apps: Fjerner alle HP-printerapps.
  • HP Instant Ink: Fjerner printeren fra din HP Connected-konto, men den månedlige tilmelding og fakturering fortsætter.
    Uden webtjenester kan HP-serveren ikke længere kommunikere med printeren for at overvåge blækniveauet og sende nye blækpatroner, og printeren kan stoppe med at udskrive. Hvis du er tilmeldt til HP Instant Ink-tjenesten, skal du annullere din HP Instant Ink-tjeneste separat. For mere information, se Sådan annullerer du din aftale med HP Instant Ink.
    For at fortsætte med at bruge din HP Instant Ink-tjeneste, skal du aktivere webtjenester og derefter følge instruktionerne på informationssiden for at tilføje din printer til HP Connected.
Læs afsnittet, der passer til typen af dit printerkontrolpanel, vedrørende trin til deaktivering af webtjenester.