HP Social Media Snapshots - Udskrivning af fotos på Social Media Snapshots-papir

Dette dokument gælder for HP Social Media Snapshots-app, HP Social Media Snapshots-papir samt Apple- og Android-enheder.
HP Social Media Snapshots-app'en giver dig mulighed for at udskrive, dele og designe fotos fra websteder som Facebook og Instagram. Lær at udskrive og bruge HP Social Media Snapshots selvklæbende fotopapir med app'en.
Figur : Social Media Snapshots-fotopapir
Billede: Social Media Snapshots-fotopapir
  1. Læg HP Social Media Snapshot-papir i papirbakken eller fotobakken, afhængigt af din printermodel. Sørg for, at arkene er flade, før du lægger dem i bakken.
  2. Download og installer HP Social Media Snapshot-app'en fra Apple Store eller Google Play Butik, afhængigt af din enhedstype.
  3. Tryk på HP Snapshots-ikonet .
  4. Vælg et billede fra Instagram, Facebook, Flickr eller fotobiblioteket på din mobile enhed.
    Indtast din logonoplysninger, hvis du bliver bedt om.
  5. På skærmbilledet Vælg skabelon, skal du vælge en ramme.
  6. Tryk på Indtast tekst for at tilføje og redigere kommentarer, hvis du ønsker det, og klik derefter på Udført.
  7. Tryk på udskrivningsikonet .
  8. Vælg 4x5 som papirformat, og tryk derefter på Udskriv.
  9. Tryk på Fortsæt for at bekræfte papirformatet.
  10. På udskrivningsskærmbilledet skal du vælge din printer, ændre udskriftsindstillingerne, og derefter trykke på Udskriv.
    Fotoet udskrives.
  11. Hvis du ønsker at hænge fotoet op ved hjælp af den klæbende bagside, skal du forsigtigt fjerne papiret bag på fotoet.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om HP Social Media Snapshots-app og -papir.