Stationære HP- og Compaq-pc'er - Overførsel af filer eller mapper mellem brugerkonti (Windows 7)

Disse oplysninger vedrører stationære computere fra HP og Compaq, der kører Windows 7.
Følg disse trin for at overføre filer og mapper fra en brugerkonto til en anden. Dette gøres ved oprettelse af flere konti på samme computer med identiske indstillinger, eller hvis du glemmer din adgangskode og skal oprette en ny brugerkonto.
bemærk:
Du skal være logget på som administrator for at fuldføre disse trin. Se Managing User Accounts and Logins in Windows 7 for at få yderligere oplysninger (på engelsk).
Filer og mapper skal ikke være krypteret.
  1. Klik på Start, og klik derefter på Computer.
    Figur : Computervindue
    Billede af computervinduet
  2. Klik på rullelisten Organiser, og klik derefter på Mappe- og søgeindstillinger.
    Figur : Rullelisten Organiser
    Billede af rullelisten Organiser
  3. Klik på fanen Vis, vælg Vis skjulte filer, mapper og drev, og klik derefter på OK.
    Figur : Vinduet Mappeindstillinger
    Billede af vinduet Mappeindstillinger
  4. Dobbeltklik på C: -drevet, dobbeltklik på mappen Brugere, og dobbeltklik derefter på den mappe, hvor kildefiler eller -mapper er placeret.
    bemærk:
    I dette eksempel hedder kildekontoen "User1", og kildefiler og -mapper er placeret i mappen C:/Brugere/User1.
    Figur : Eksempel på en kildemappe
    Billede af et eksempel på en kildemappe
    Følgende meddelelse vises, når brugerkontoen ikke har administratortilladelser:
    Figur : Fejlmeddelelse om tilladelser
    Billede af fejlmeddelelse om tilladelser
    Klik på Fortsæt for at få adgang til filen eller mappen, eller klik på Annuller for at vende tilbage til det forrige skærmbillede. Du skal bruge en konto med administratortilladelser for at fortsætte. Du kan finde flere oplysninger om tilladelser under Managing User Accounts and Logins in Windows 7 (på engelsk).
  5. Vælg filerne eller mapperne ved at klikke på dem. Hold CTRL-tasten inde for at vælge flere filer eller mapper. Hvis du vil vælge alle filer eller mapper, skal du klikke på Organiser og derefter klikke på Marker alt.
    Figur : Indstillingen Marker alt
    Billede af indstillingen Marker alt
  6. Klik på Organiser, og klik derefter på OK.
    Figur : Indstillingen Kopier
    Billede af indstillingen Kopier
  7. Klik på Start, og klik derefter på Computer.
  8. Dobbeltklik på C: -drevet, dobbeltklik på mappen Brugere, og dobbeltklik derefter på destinationsmappen.
    bemærk:
    I dette eksempel hedder destinationskontoen "User2", og destinationsfiler og -mapper er placeret i mappen C:/Users/User2.
    Figur : Eksempel på en destinationsmappe
    Billede af et eksempel på en destinationsmappe
  9. Klik på Organiser, og klik derefter på Sæt ind.
    Figur : Indstillingen Sæt ind
    Billede af indstillingen Sæt ind
    Følgende meddelelse vises, når du forsøger at indsætte filer eller mapper, som har samme navn som dem i destinationsmappen:
    Figur : Eksempel på meddelelsen Bekræft erstatning af fil eller mappe
    Billede af meddelelsen Bekræft erstatning af fil eller mappe
    Klik på Ja for at flette kildefilerne ind i destinationsmappen, eller klik på Nej for at vende tilbage til forrige skærmbillede.