HP OfficeJet 7510-printere - Udskiftning af blækpatroner

Dette dokument gælder for HP OfficeJet 7510 Wide Format All-in-One-printere.
Udskift eventuelle blækpatroner, der er næsten eller helt uden blæk med nye, originale HP-blækpatroner.

Udskiftning af blækpatroner

Fjer og udskift blækpatroner med lavt blækindhold eller med kritisk lavt blækindhold.
  advarsel:
Sluk aldrig for printeren, eller forsøg på at udskrive, når en blækpatron er blevet fjernet fra printeren. Det kan beskadige blæksystemet, medføre at der siver blæk ud af printhovedet og forårsage problemer med udskriftskvaliteten.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Åbn dækslet til blækpatronerne.
    Vent, indtil slæden ikke bevæger sig og er stille, før du fortsætter.
    Figur : Åbn dækslet til blækpatronerne
    Billede: Åbn dækslet til blækpatronerne
  3. Tryk på tappen foran på blækpatronen for at frigøre den, træk den mod dig selv, og tag patronen ud af holderen.
    Figur : Tag blækpatronen ud af sin holder
    Billede: Tag blækpatronen ud af sin holder.
  4. Tag den nye blækpatron ud af pakken.
  5. Hold den nye blækpatron, så patronens kontaktflader vender mod printeren.
  6. Sæt den nye blækpatron i holderen, og skub den derefter fremad, indtil den klikker på plads.
    bemærk:
    Sørg for, at bogstavet på blækpatronen passer til bogstavet og den farvede prik på blækpatronholderen.
    Figur : Sæt blækpatronen ind i dens farvekodede holder
    Billede: Sæt blækpatronen ind i dens farvekodede holder.
  7. Gentag om nødvendigt de foregående trin, hvis du skal udskifte andre blækpatroner.
  8. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Luk dækslet til blækpatronerne
    Billede: Luk dækslet til blækpatronerne.
    Dine blækpatroner er blevet installeret.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse listen over ofte stillede spørgsmål om udskiftning af blækpatroner.