• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP DeskJet 2130-printere - Opsætning af printer for første gang

Dette dokument gælder for følgende printere:
HP DeskJet 2130 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 2135 All-in-One-printer
HP DeskJet 2132 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 2136 All-in-One-printer
HP DeskJet 2134 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 2138 All-in-One-printer
HP DeskJet 2136 All-in-One-printer
For at konfigurere printeren for første gang, skal du fjerne al emballage, tilslutte netledningen, installere blækpatronerne og derefter lægge papir i papirbakken.
  bemærk:
Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til http://123.hp.com/DJ2130.
Trin 1: Pak printeren ud af æsken
Tag printeren ud af kassen, og fjern derefter al tape, mærkater og emballage fra printeren.
Indholdet kan variere afhængigt af land/område. Se efter en liste over medfølgende dele i æsken i emballagen for printeren.
  1. Tag printeren ud af æsken.
  2. Fjern al tape og emballage fra ydersiden af printeren.
  3. Sænk udskriftsbakken, stik hånden ind i printeren, og tag fat håndtaget og sænk dækslet til blækpatronen for at åbne det.
    Figur : Åbn dækslet til blækpatronerne
    Billede: Åbn dækslet til blækpatronerne
  4. Fjern al tape og emballage inde i printeren.
    Figur : Fjern tapen og emballagen
    Billede: Fjern tapen og emballagen
  5. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Luk dækslet til blækpatronerne
    Billede: Luk dækslet til blækpatronerne
  6. Sørg for, at du fjerner al hardware og materialer fra æsken, inden du kasserer eller genbruger kassen og emballagen.
Trin 2: Tilslut netledningen igen, og tænd printeren
Tilslut printeren til en strømkilde for at tænde for printeren.
  bemærk:
Tilslut ikke et USB-kabel på dette tidspunkt. Forbindelsen til computeren indstilles under installationen af software og driver.
  1. Tilslut netledningen bag på printeren, og tilslut den anden ende af netledningen til en stikkontakt.
    Figur : Tilslut netledningen
    Billede: Tilslut netledningen
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren.
Trin 3: Installer blækpatronerne
Install HP-blækpatroner, der fulgte med i kassen med din printer.
  1. Tag fat håndtaget og sænk dækslet til blækpatronen for at åbne den.
    Slæden flytter ind midt i printeren.
    Figur : Åbn dækslet til blækpatronerne
    Billede: Åbn dækslet til blækpatronerne
  2. Vent, indtil printeren ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  3. Tag den ene af blækpatronerne ud af pakken. Sørg for, at du kun rører ved det sorte plastik på blækpatronen.
    Figur : Tag blækpatronen ud af pakken
    Billede: Tag blækpatronen ud af pakken
  4. Fjern plastiktapen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Udskift ikke den beskyttende tape på kontaktfladerne. Håndtering af disse dele kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern plastiktapen
    Billede: Fjern plastiktapen
  5. Hold om blækpatronens sider med dyserne mod printeren, og indsæt derefter blækpatronen i dens rette holder.
    • Isæt den sorte blækpatron i den højre holder.
    • Sæt den trefarvede blækpatron i den venstre holder.
  6. Skub den nye blækpatron i en svagt opadgående vinkel ind i den tomme holder, og tryk derefter forsigtigt op på blækpatronen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Klik blækpatronen på plads
    Billede: Klik blækpatronen på plads
  7. Gentag disse trin for at installere de øvrige blækpatroner.
  8. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Luk dækslet til blækpatronerne
    Billede: Luk dækslet til blækpatronerne
Trin 4: Læg papir i papirbakken
Læg almindeligt, US-Letter- eller A4-papir i papirbakken, når du har installeret blækpatronerne.
  1. Hæv indbakken.
    Figur : Hæv indbakken
    Billede: Hæv indbakken
  2. Fjern eventuelt papir fra papirbakken, der er forskellig fra den type papir, du vil ilægge, og skub derefter papirbreddestyret så langt ud som muligt til venstre.
    Figur : Skub papirbreddestyret til venstre
    Billede: Skub papirbreddestyret til venstre
  3. Læg en stak US-Letter-, A4- eller legal-papir i papirbakken med den korte kant forrest og tryksiden vendt nærmest mod dig selv. Skub papirstakken ind i bakken, indtil den stopper.
    Figur : Læg papiret i papirbakken
    Billede: Læg papiret i papirbakken
  4. Skub papirbreddestyret til højre, indtil det hviler mod papirets kant.
    Figur : Skub papirbreddestyret til højre
    Billede: Skub papirbreddestyret til højre.
  5. Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
    Figur : Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud
    Billede: Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
Trin 5: Juster blækpatronerne
Justering af blækpatronerne er nødvendigt for at opnå den bedste udskriftskvalitet.
  1. Efter ilægning af papiret, udskriver printeren automatisk en justeringsside.
      bemærk:
    Printeren udskriver kun en justeringsside automatisk, når der er installeret nye blækpatroner.
  2. Løft scannerlåget.
  3. Placér justeringssiden med udskriftssiden nedad på scannerglaspladen, og læg det i overensstemmelse med de graverede afmærkninger rundt om glaspladen.
    Figur : Læg justeringssiden på scannerglaspladen
    Billede: Læg justeringssiden på scannerglaspladen
  4. Luk scannerlåget.
  5. Tryk på og hold knappen Start Sort kopiering () eller knappen Start Farvekopiering () nede på printerens kontrolpanel.
    Printeren justerer blækpatronerne.
Trin 6: Installer printersoftwaren
HP-printerens hardware er nu konfigureret, og du kan installere printersoftwaren. Forsøg ikke at tilslutte printeren til en computer, før du bliver bedt om det printersoftwaren.
Download den nyeste version af printersoftwaren fra følgende HP-webstedet: http://123.hp.com/DJ2130.