HP InkJet 4500- og 4600-printere - Opsætning af printer for første gang

Dette dokument gælder for følgende printere:
  • Printerne HP DeskJet Ink Advantage 4535, 4536, 4538, 4675, 4676 og 4678 All-in-One
  • HP ENVY 4510 (serier), 4511, 4512, 4513, 4516, 4520, 4521, 4522, 4523, 4524, 4525, 4526, 4527 og 4528 All-in-One-printere
  • HP OfficeJet 4650, 4652, 4654, 4655, 4656, 4657 og 4658 All-in-One printere
Ved opsætning af printeren for første gang, skal du tage printeren ud af kassen og fjerne al emballage. Tilslut strømkablet, angiv indstillinger for kontrolpanelet, ilæg papir i indbakken, installer blækpatronerne, og installer derefter softwaren.
bemærk:
Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til 123.hp.com, indtaste printerens modelnummer, klikke på Begynd og derefter klikke på Download.

Trin 1: Tag printeren ud af kassen

Indholdet kan variere afhængigt af land/område. Se i emballagen efter en liste over medfølgende dele i æsken.
Tag printeren ud af kassen, og fjern tape, mærkater og emballage fra printeren.
  1. Tag printeren ud af kassen.
  2. Fjern tape, mærkater og emballage rundt om printeren.
    Figur : Fjernelse af tape fra printerne HP DeskJet 4530, ENVY 4510 og 4520
    Billede: Fjernelse af tape fra printerne HP DeskJet 4530, ENVY 4510 og 4520.
    Figur : Fjernelse af tape fra printerne HP DeskJet 4670 og OfficeJet 4650
    Billede: Fjernelse af tape fra printerne HP DeskJet 4670 og OfficeJet 4650.
  3. Fjern mærkaten på printerens kontrolpanel.
  4. Tag forsigtigt fat i håndtagene på hver side af printeren, løft dækslet til blækpatronerne, indtil det låses på plads, og fjern al tape og emballagen inden i printeren.
    Figur : Fjernelse af emballage inden i printeren
    Billede: Fjernelse af emballage inden i printeren.
  5. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Lukning af dækslet til blækpatronerne.
    Billede: Lukning af dækslet til blækpatronerne.
  6. Åbn dækslet til papirbakken, træk den ind mod dig for at forlænge papirbakken, og fjern derefter emballagetapen.
    Figur : Åbning af papirbakken og fjernelse af tapen
    Billede: Åbning af papirbakken og fjernelse af tapen.
  7. Skub papirbakken fremad, indtil den klikker på plads, for at lukke dækslet til papirbakken.
    Figur : Lukning af papirbakken
    Billede: Lukning af papirbakken.
  8. Bortskaf emballagen på miljøvenlig vis.

Trin 2: Tilslut netledningen, og angiv dine indstillinger

Tilslut printeren til en strømkilde, tænd printeren, og angiv derefter dine indstillinger.
bemærk:
Tilslut ikke USB-kablet på nuværende tidspunkt. Forbindelsen til computeren etableres under softwareinstallationen.
  1. Tilslut netledningen bag på printeren, og tilslut den anden ende af netledningen til en stikkontakt.
    Figur : Tilslutning af netledningen og strømforsyningen
    Billede: Tilslutning af netledningen og strømforsyningen
  2. Tænd for printeren.
  3. Hvis du vil angive indstillingerne på printerens kontrolpanel, skal du trykke på dit foretrukne sprog og land/område og derefter trykke på Ja for at bekræfte dit valg.
  4. Hvis du bliver anmodet om det, skal du vælge dato og klokkeslæt og derefter trykke på Ja for at bekræfte dit valg.

Trin 3: Læg papir i papirbakken

Læg almindeligt US letter- eller A4-papir i papirbakken.
  1. Åbn dækslet til papirbakken, og træk den derefter ind mod dig for at forlænge papirbakken.
    Figur : Åbning af indbakken
    Billede: Åbning af indbakken.
  2. Skub papirbreddestyrene ud i deres yderste position.
    Figur : Justering af papirbreddestyrene
    Billede: Justering af papirbreddestyrene
  3. Læg en stak ubrugt Letter- eller A4-papir i papirbakken med den korte kant forrest og udskriftssiden opad.
    Figur : Ilægning af papiret i papirbakken
    Billede: Ilægning af papiret i papirbakken
  4. Skub papirstakken så langt ind i bakken som muligt.
  5. Skub papirbreddestyrene ind, indtil de hviler mod papirets kanter, og skub derefter papirbakken fremad, indtil den klikker på plads.
    Figur : Indskubning af papirbreddestyrene og lukning af papirbakken
    Billede: Indskubning af papirbreddestyrene og lukning af papirbakken.

Trin 4: Installer blækpatronerne

Installer de HP-blækpatroner, der findes i kassen med printeren.
  1. Løft dækslet til blækpatronerne, indtil det låses på plads.
    Slæden bevæger sig en smule til venstre.
    Figur : Åbning af dækslet til blækpatronerne
    Billede: Åbning af dækslet til blækpatronerne.
  2. Vent, indtil slæden ikke bevæger sig og er stille, før du fortsætter.
  3. Tag en af blækpatronerne ud af pakken. Sørg for kun at røre ved det sorte plastik på blækpatronen.
    Figur : Fjernelse af blækpatronen fra pakken
    Billede: Fjernelse af blækpatronen fra pakken
  4. Fjern plastiktapen fra blækpatronen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Udskift ikke den beskyttende tape på kontaktfladerne. Håndtering kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjernelse af plastiktapen
    Billede: Fjernelse af plastiktapen
  5. Løft låget på blækpatronholderen.
    Figur : Løft af låget på blækpatronholderen
    Billede: Løft af låget på patronholderen
  6. Hold om blækpatronens sider med dyserne mod printeren, og skub derefter blækpatronen frem i holderen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Isætning af blækpatronen
    Billede: Isætning af blækpatronen.
  7. Luk låget på blækpatronholderen for at sætte blækpatronen på plads.
    Figur : Lukning af låget på blækpatronholderen
    Billede: Lukning af låget på blækpatronholderen
  8. Gentag de foregående trin for at installere den anden blækpatron.
      Figur : Isætning af patronerne
      Billede: Isætning af patronerne
    1. Isæt blækpatronen
    2. Luk låget
    3. Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre
  9. Luk dækslet til blækpatronerne.
    • Hvis printeren udskriver en justeringsside, skal du fortsætte til næste trin.
    • Hvis printeren ikke udskriver en justeringsside, skal du trykke på Opsætning på printerens kontrolpanel. Vælg Værktøjer, og tryk derefter på Juster printer. Når justeringssiden er udskrevet, skal du fortsætte til næste trin.
    Figur : Lukning af dækslet til blækpatronerne.
    Billede: Lukning af dækslet til blækpatronerne.

Trin 5: Juster blækpatronerne

Det er nødvendigt at justere blækpatronerne for at opnå den bedste udskriftskvalitet. Brug justeringssiden fra det foregående trin til at justere blækpatronerne.
  1. Løft scannerlåget.
  2. Placer justeringssiden med udskriftssiden nedad på scannerglaspladen. Placer papiret i overensstemmelse med de graverede afmærkninger rundt om glaspladen.
    Figur : Læg justeringssiden på scannerglaspladen
    Billede:
  3. Luk scannerlåget, og tryk derefter på knappen OK på printerens kontrolpanel.
    Printeren justerer blækpatronerne.

Trin 6: Installer printersoftwaren

HP-printerens hardware er nu konfigureret, og du kan installere printersoftwaren. Forsøg ikke at tilslutte printeren til en computer, før du bliver bedt om det printersoftwaren.
Download den nyeste version af printersoftwaren. Gå til 123.hp.com, indtast printerens modelnummer, klik på Begynd, og klik derefter på Download.