HP-printere - Udskiftning af blækpatroner

Dette dokument gælder for følgende printere:
HP DeskJet Ink Advantage 4535 All-in-One-printer
HP ENVY 4523 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4536 All-in-One-printer
HP ENVY 4524 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4538 All-in-One-printer
HP ENVY 4525 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4675 All-in-One-printer
HP ENVY 4526 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4676 All-in-One-printer
HP ENVY 4527 All-in-One-printer
HP DeskJet Ink Advantage 4678 All-in-One-printer
HP ENVY 4528 All-in-One-printer
HP ENVY 4511 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4650 All-in-One-printer
HP ENVY 4512 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4652 All-in-One-printer
HP ENVY 4513 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4654 All-in-One-printer
HP ENVY 4516 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4655 All-in-One-printer
HP ENVY 4520 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4656 All-in-One-printer
HP ENVY 4521 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4657 All-in-One-printer
HP ENVY 4522 All-in-One-printer
HP OfficeJet 4658 All-in-One-printer
Udskift blækpatroner, der er tomme eller næsten tomme, med nye, originale HP-blækpatroner.

Videooversigt

Denne video viser, hvordan du skifter blækpatronen på de ovenfor anførte printere. Den printer, der er anvendt i videoen, er HP OfficeJet 4650.
bemærk:
Hvis du er registreret i HP Instant Ink-programmet, modtager du særlige HP Instant Ink-patroner. Nogle HP Instant Ink-patroner er større end standardblækpatroner, men de passer i slæden på samme måde. HP Instant Ink er ikke tilgængelig i alle lande/områder eller for alle printermodeller. Du kan finde flere oplysninger under HP Instant Ink.
    HP Instant Ink- og standardblækpatroner
  1. Standard blækpatron
  2. HP Instant Ink-patron
Udskift en eller begge blækpatroner som angivet på printerens kontrolpanel.
  1. Tænd for printeren.
  2. Sørg for at fylde printeren med almindeligt, hvidt papir.
  3. Tag forsigtigt fat i håndtagene på hver side af printeren, og løft derefter dækslet til blækpatronholderen, indtil det låses på plads.
    Slæden flytter ind midt i printeren.
    Billede: Åbning af dækslet til blækpatronerne.
  4. Vent, indtil slæden ikke bevæger sig og er stille, før du fortsætter.
  5. For at udløse blækpatronen skal du løfte dækslet på blækpatronholderen og derefter forsigtigt skubbe dækslet tilbage, indtil det stopper.
  6. Træk patronen opad for at fjerne den fra holderen.
      Billede: Fjernelse af blækpatronen.
    1. Løft låget
    2. Skub forsigtigt dækslet tilbage
    3. Træk blækpatronen op
  7. Tag en af de nye blækpatroner ud af pakken. Sørg for kun at røre ved det sorte plastik på blækpatronen.
  8. Fjern plastiktapen fra blækpatronen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Udskift ikke den beskyttende tape på kontaktfladerne. Håndtering kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Billede: Fjernelse af plastiktapen
  9. Hold om blækpatronens sider med dyserne mod printeren, og skub derefter blækpatronen ind i holderen.
  10. Luk dækslet på blækpatronholderen for at sætte blækpatronen på plads.
      Billede: Isætning af patronerne
    1. Isæt blækpatronen
    2. Luk låget
    3. Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre
  11. Gentag de foregående trin, hvis du eventuelt skal installere den anden blækpatron.
  12. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Når du har installeret nye blækpatroner, udskriver printeren automatisk en justeringsside.
    Billede: Lukning af dækslet til blækpatronerne.
  13. Vent på, at justeringssiden skubbes helt ud af printeren.
    bemærk:
    Før et udskriftsjob skyder printeren automatisk udskriftbakkens forlænger ud. Skub ikke udskriftbakkens forlænger ind igen, før udskriftsjobbet er gennemført.
  14. Løft scannerlåget.
  15. Placer justeringssiden med udskriftssiden nedad på scannerglaspladen. Placer papiret i overensstemmelse med de graverede afmærkninger rundt om glaspladen.
    Billede: Placering af justeringssiden på scannerglaspladen
  16. Luk scannerlåget, og tryk derefter på OK.
    Printeren justerer blækpatronerne.

Ofte stillede spørgsmål

Læs de ofte stillede spørgsmål om udskiftning af blækpatroner.