HP OfficeJet 4630, DeskJet 4640-printere - Udskiftning af blækpatroner

Dette dokument gælder for HP OfficeJet 4630, 4631, 4632, 4634, 4635, 4636, 4639, DeskJet Ink Advantage 4645, 4646 og 4648 e-All-in-One-printere.
Læg almindeligt papir i papirbakken, og udskift derefter blækpatroner, der er tomme eller har lavt blæk, med nye, originale HP-blækpatroner.

Trin 1: Ilæg papir

Før du udskifter blækpatronerne og påbegynder justeringen, skal du kontrollere, at der er lagt papir i printeren.
  1. Åbn dækslet til papirbakken, og træk den hen mod dig for at forlænge papirbakken.
  2. Træk papirbakkeforlængeren forsigtigt ud, og løft papiropsamleren.
    Figur : Udtrækning af papirbakken og papirbakkeforlængeren
    Billede: Udtrækning af papirbakken og papirbakkeforlængeren.
  3. Skub papirbreddestyrene ud i deres yderste position.
    Figur : Justering af papirbreddestyrene
    Billede: Justering af papirbreddestyrene.
  4. Læg en stak U. S. Letter-papir eller papir i A4-format i papirbakken med den korte kant forrest og tryksiden nedad.
    Figur : Sådan lægges papiret i papirbakken
    Billede: Sådan lægges papiret i papirbakken.
  5. Skub stakken helt ind i bakken.
  6. Skub papirbreddestyrene helt ind, indtil de hviler mod papirets kanter.
    Figur : Indskubning af papirbreddestyrene
    Billede: Indskubning af papirbreddestyrene.
  7. Skub papirbakken fremad, indtil den klikker på plads.
    bemærk:
    Skub papirbakken helt fremad for at undgå en fejlmeddelelse.
    Figur : Skub papirbakken fremad, indtil den klikker på plads
    Billede: Skub papirbakken fremad, indtil den klikker på plads.

Trin 2: Udskift blækpatronen

Udskift den ene eller begge blækpatroner, der er angivet med status for blækpatronen på frontpanelet.
bemærk:
Hvis du deltager i Instant Ink-programmet, modtager du særlige Instant Ink-patroner. Instant Ink-patroner er større end standardblækpatroner, men de passer i holderen på samme måde.
    Figur : Standard- og Instant Ink-patroner
    Billede: Standard- og Instant Ink-patroner
  1. Standardblækpatron
  2. Instant Ink blækpatron
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren, hvis den ikke allerede er tændt.
  2. Find åbningerne på venstre og højre side af printeren.
    Figur : Find åbningerne på printerens sider
    Billede: Find åbningerne på printerens sider.
  3. Placér dine fingre i de to åbninger, og løft derefter forsigtigt for at åbne dækslet til blækpatronerne. Slæden bevæger sig ind i patronadgangsområdet. Vent, indtil slæden ikke er i brug og er stille, før du fortsætter.
  4. Løft låget på patronholderen for at frigøre patronen, og skub derefter forsigtigt dækslet tilbage, indtil det stopper.
  5. Træk patronen op, og fjern den fra holderen.
      Figur : Tag patronen ud
      Billede: Fjern patronen.
    1. Løft låget
    2. Skub forsigtigt dækslet tilbage
    3. Træk patronen op
  6. Tag den nye patron ud af emballagen, og træk derefter i trækfligen for at fjerne plastiktapen.
    Figur : Fjern plastiktapen
    Billede: Fjern plastiktapen.
  7. Hold patronen i en svagt opadgående vinkel med patronens kontakter vendt ind mod printeren, og skub derefter patronen i den tomme holder.
  8. Luk låget på patronholderen for at sætte patronen på plads.
    bemærk:
    Indsæt den trefarvede blækpatron i holderen til venstre. Indsæt den sorte blækpatron i holderen til højre.
      Figur : Isæt patronen
      Billede: Isæt patronen.
    1. Isæt patronen
    2. Luk låget
    3. Farveblækpatronen sidder til venstre og den sorte blækpatron til højre
  9. Gentag de foregående trin, hvis du skal installere den anden blækpatron.
  10. Luk patrondækslet.
    Figur : Luk patrondækslet
    Billede: Luk patrondækslet.
  11. Følg vejledningen på printerens kontrolpanel for at starte patronjusteringen. Printeren justerer patronerne, og printer derefter et justeringsark.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse listen over ofte stillede spørgsmål om udskiftning af blækpatroner.