Specifikationer for HP DeskJet Ink Advantage 5645 e-All-in-One-printer (B9S57C)

Produktnavngivning

Produktbeskrivelse
HP DeskJet Ink Advantage 5645 e-All-in-One-printer B9S57C

Tilslutning

Understøttelse af direkte udskrivning
Trådløs direkte udskrivning; Hukommelseskortholder
Tilslutning, standard
1 USB 2.0: 1 WiFi 802 11b/g/n
Trådløse funktioner
Ja

Kopiering

Kopihastighed farve (kladde, A4)
Op til 19 kopier/min.
Kopihastighed sort (kladde, A4)
Op til 21 kopier/min.
Indstillinger for reducering/forstørrelse af kopier
25 til 400 %
Kopimaskineindstillinger
Antal kopier; 2-sidet; Kladde; Sort; Farve; Kvalitet; Tilpas størrelse; Lysere/mørkere; Papirstørrelse; Papirtype; Marginskift; Forbedringer; Vælg som nye standarder
Maksimalt antal kopier
Op til 50 kopier
Farvekopifunktion
Ja

Miljøvenlig

Lydstyrke
6,4 B(A) (ved 6 sider/min.)
Anbefalet driftstemperaturinterval
5º til 35º C
Luftfugtighed, opbevaring
10 % til 90 % RH (ikke-kondenserende)
Opbevaringstemperatur
-40-60º C
Luftfugtighed, driftsmiljø
20 % til 80 % RH
Miljøspecifikationer
Spar op til 50 % på papirudgifterne med automatisk tosidet udskrivning. Gratis, praktisk blækpatrongenbrug i 48 lande. http://www.hp.com/recycle

Fax

Faxfunktioner
Nej

Blækpatroner/Tonerpatroner

Note vedr. SureSupply
HP SureSupply varsler dig, når du skal udskifte printerpatronen og hjælper dig med at købe lokalt eller via internettet. Få mere at vide på http://www.hp.com/learn/suresupply. Kun tilgængelig med originale HP-forbrugsvarer; kræver internetadgang.
Antal printerpatroner
2 (1 sort, 1 trefarvet (cyan, magenta, gul))
Udskiftningspatroner
HP 62 Black Ink Cartridge (~200 sider); HP 62 Tri-color Ink Cartridge (~165 sider); HP 62 Black Ink Cartridge (~600 sider); HP 62 Tri-color Ink Cartridge (~415 sider). (Gennemsnit baseret på ISO/IEC 24711 eller HP's testmetoder samt kontinuerlig udskrivning. Det faktiske sideantal kan variere en del afhængig af indholdet af de printede sider og andre faktorer. Få mere at vide på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies)

Hukommelsesenhed

Kompatible hukommelseskort
Secure Digital

Mobil udskrivning

Mobil udskrivning
Indeholder Wi-Fi Direct og lokal Wi-Fi-forbindelse for at aktivere mobil udskrivning via HP ePrint, Apple AirPrint™ samt andre løsninger. Mopria-certificeret. Understøtter udskrivning fra de fleste smartphones og tablets, der bruger disse operativsystemer: Android, iOS, Blackberry, Windows 8, Windows RT.

Netværksprotokol

Understøttede netværksprotokoller
TCP/IP

Papirhåndtering

Understøttede fotomedieformater (standard i USA)
Letter, Legal, 4 x 6", 5 x 7", 8 x 10", konvolut størrelse 10
Understøttet medievægt (standard i USA)
16 til 72 g
Understøttet medievægt (metrisk)
Bakke 1: A4: 75 til 90 g/m²; HP kuverter: 75 til 90 g/m²; HP Fotopapir op til 250 g/m²; HP 10 x 15 cm fotopapir: op til 250 g/m²
Understøttede medieformater (metrisk)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Indstillinger for dupleksudskrivning
Automatisk
Maksimalt udskrivningsområde
209,9 mm x 349,6 mm (8,3 x 13,8")
Standardpapirkapacitet (kort)
Op til 40 kort
Standardpapirkapacitet (Legal)
Op til 125 ark
Standardpapirkapacitet (konvolutter)
Op til 5
Standardpapirkapacitet (transparenter)
Op til 40 ark
Papirkapacitet
Op til 125 ark
Udbakkens kapacitet
Op til 25 ark
Standardpapirkapacitet (ekstra bakke)
Op til 15 ark
Konvolutkapacitet
Op til 5 konvolutter

Papirhåndtering - ADF

Tilpassede mediestørrelser
76 x 127 til 216 x 356 mm (3x5" til 8,5x14")

Papirhåndtering - dupleksenhed

Medieformater for dupleksenhed
Letter; Executive [alle medielængder mellem 140 og 310 mm (5,5 og 12,2")]

Fysiske mål

Produktmål (B x D x H)
454 x 503 x 161 mm (17,9 x 19,8 x 6,3 in.)

Strøm

Strømforbrug
13,95 W (udskrivning), 3,60 W (klar), 0,93 W (dvale), 0,20 W (slukket)
Strømforsyningstype
Indbygget universalstrømforsyning
Strømforsyning
100-240 V AC (±10%), 50/60 Hz (±3 Hz)
Teknologi med energibesparelsesfunktion
HP Auto-Off Technology

Udskrivningsspecifikationer

Udskrivningsteknologi
Termisk HP-inkjet
Printersprog
HP PCL 3 GUI
Normeret forbrug (pr. måned, Letter)
Op til 1000 sider
Udskrivningshastighed, sort (kladde, Letter)
Op til 22 ppm
Udskrivningshastighed, farve (ISO)
Op til 8 ppm
Udskrivningshastighed, farve (kladde, Letter)
Op til 21 ppm
Udskrivningshastighed, sort (ISO)
Op til 12 ppm
Udskriftskvalitet, farve (bedst)
Op til 4800 x 1200 optimeret dpi-farve (ved udskrivning fra computer med 1200 dpi-input på udvalgt HP-fotopapir og udskrivning med maks. dpi)
Udskriftskvalitet, sort (bedst)
Op til 1200 x 1200 dpi-ækvivalent (ved udskrivning fra computer)

Lovmæssige specifikationer

Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008 / EN 55022:2010 (Klasse B), CISPR24:2010/EN 55024:2010, EN 301 489-1 v1.9.2: 2011, EN 301 489-17 v2.2.1: 2012, EN 61000-3-2 :2006 +A1:2009 +A2:2009, EN 61000-3-3: 2008, EMC-direktiv 2004/108/EF med CE-mærkning (Europa), FCC Part 15 Rules Class B (USA), ICES-003 Issue 5 (Canada), EN 55022:2006 (Australien/New Zealand), VCCI V-3 2013.04 (Japan), KKC-certificeret (Korea), CNS 13438:2006 (Taiwan BSMI)
Sikkerhed
IEC 60950 -1: 2005+ A1:2009/EN 60950-1: 2006+A11: 2009 +A1:2010 +A12:2011; IEC 62479:2010/EN 62479:2010; IEC 62311: 2007/EN 62311: 2008; Australien/New Zealand AS/NZS 60950.1: 2011; Canada/Amerika CAN/CSA-C22.2 No 60950-1-07, Amendment 1:2011, direktiv 2006/95/EF med CE-mærkning (Europa); Singapore PSB; Korea KCC; Taiwan BSMI; Andre sikkerhedsgodkendelser i henhold til krav i de enkelte lande.
Energieffektivitet
ENERGY STAR®-mærket
Lovpligtigt modelnummer
SDGOB-1401-01

Scanning

Scanningsopløsning, hardware
Op til 1200 x 1200 dpi
Niveauer af gråtoner
256
Maksimalt scanningsformat (flatbed)
216 mm x 297 mm (8,5 x 11,7")
Twain-version
Version 1.9
Scanningsteknologi
CIS
Scanningsmetoder (ADF)
Understøttes ikke

Systemkrav

Minimumsystemkrav til Macintosh
OS X v10.7 Lion, OS X v10.8 Mountain Lion, OS X v10.9 Mavericks, 1 GB HD-internet, USB
Anbefalede Macintosh-systemkrav
Mac OS X Lion, OS X Mountain Lion, OS X Mavericks; Intel® Core™-processor; 1 GB HD; Cd-rom/dvd eller internet; USB
Anbefalede systemkrav
Windows 10, 8, 7: 1 GHz, 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz, 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer. Windows XP SP3 eller senere (kun 32-bit): Intel® Pentium® II, Celeron® eller 233 MHz kompatibel processor, 800 MB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer 6.
Minimum systemkrav
Windows 10, 8, 7: 1 GHz, 32-bit (x86)- eller 64-bit (x64)-processor, 2 GB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz 32-bit (x86)- eller 64-bit (x 64)-processor, 2 GB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer 8, Windows XP SP3 eller højere (kun 32-bit): Intel® Pentium® II, Celeron® eller 233 MHz kompatibel processor, 850 MB tilgængelig harddiskplads, cd-rom-/dvd-drev eller internetforbindelse, USB-port, Internet Explorer 8.