• Oplysning

• Feedback

HP DeskJet 1510-, 2540-printere - Opsætning af printer for første gang

Dette dokument gælder for følgende printere: HP Deskjet 1510, 1511, 1512, 1513, 1514, 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2546, 2546B, 2546P, 2546R, 2547, 2548 og 2549 samt HP Deskjet Ink Advantage 1515, 1516, 1518, 2545, 2546 og 2548.
Tag din printer ud af emballagen, og tænd for den, installér blækpatronerne, læg papiret i papirbakken, og installér derefter printerdriveren på computeren.
bemærk:
Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til:

Video om opsætning af printeren

Følgende video viser, hvordan du opsætter de fysiske dele af printeren.
bemærk:
Videoen viser HP Photosmart 1510 All-in-One-printeren, men trinnene er de samme for din printermodel.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.

Trin 1: Kontroller indholdet af kassen

Indholdet kan variere afhængigt af land/område. Se i emballagen efter en liste over medfølgende dele i æsken.

Trin 2: Pak printeren ud

1. Tag printeren ud af kassen.
  2. Fjern tape og emballage fra printerens yderside.
  3. Åbn udskriftsbakken, og åbn derefter dækslet til patronen.
    Figur : Åbning af udskriftsbakken og dækslet til patronen
    Billede: Åbning af udskriftsbakken og dækslet til patronen
  4. Fjern tapen og papstykket inden i printeren
    Figur : Fjern emballagen fra printerens inderside
    Billede: Fjern emballagen fra printerens inderside
  5. Luk patrondækslet.
    Figur : Luk patrondækslet
    Billede: Luk patrondækslet
  6. Bortskaf emballagen på miljøvenlig vis.
    Figur : Bortskaf emballagen på miljøvenlig vis
    Billede: Bortskaf emballagen på miljøvenlig vis

Trin 3: Tilslut strømledningen, og tænd printeren

Vigtigt: Din printer har muligvis en beskyttende plasticmærkat, der ligner et aktivt printerkontrolpanel. Fjern mærkaten fra printerens kontrolpanel, før du fortsætter med dette trin.
  1. Sæt ledningen i adapteren på printerens bagside.
  2. Sæt netledningen i strømadapteren, og sæt derefter ledningen i en stikkontakt.
      Figur : Tilslut netledningen
      Billede: Tilslut netledningen
    1. Sæt ledningen i adapteren på printerens bagside
    2. Sæt netledningen i adapteren
    3. Sæt netledningen i stikkontakten
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren.
    Figur : Tænd for printeren
    Billede: Tænd for printeren

Trin 4: Ilæg papir

1. Hæv indbakken.
    Billede: Hæv indbakken
  2. Sænk udskriftsbakken.
    Billede: Sænk udskriftsbakken
  3. Træk udskriftsbakkeforlængeren ud.
    Billede: Træk udskriftsbakkeforlængeren ud
  4. Læg ubrugt, hvidt Letter- eller A4-papir i bakken med den korte kant forrest og tryksiden opad. Skub stablen ind i bakken, til den stopper.
    Billede: Læg et stykke almindeligt hvidt papir i papirbakken.
  5. Skub papirbreddestyret indad, indtil det stopper langs papirets kant.
    Billede: Skub papirbreddestyret ind

Trin 5: Installer patronerne

1. Åbn patrondækslet. Slæden flytter ind midt i printeren. Vent, indtil printeren ikke er i brug og er stille, før du fortsætter.
    Figur : Åbn patrondækslet
    Billede: Åbn patrondækslet
  2. Tag den nye patron ud af emballagen, og træk derefter i den orange tap for at fjerne plastictapen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Berøring kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern plastiktapen
    Billede: Fjern plastictapen, og rør ikke ved de elektriske kontakter eller blækdyserne
  3. Hold om patronens sider med dyserne ind mod printeren, og indsæt derefter patronen i den rette holder.
    • Indsæt den trefarvede patron () i holderen til venstre.
    • Indsæt den sorte patron () i holderen til højre.
    Figur : Sæt patronen i dens holder
    Billede: Sæt patronen i dens holder
  4. Skub blækpatronen ind i holderen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Klik patronen på plads
    Billede: Klik patronen på plads
  5. Gentag om nødvendigt med den anden blækpatron.
  6. Luk patrondækslet.
    Figur : Luk patrondækslet
    Billede: Luk patrondækslet
  7. Vent cirka 30 sekunder på, at justeringssiden udskrives automatisk.
    Figur : Justeringssiden udskrives automatisk efter 30 sekunder
    Billede: Justeringssiden udskrives automatisk efter 30 sekunder
    bemærk:
    Printeren udskriver automatisk en justeringsside automatisk, når en ny patron er blevet installeret.

Trin 6: Juster patronerne

1. Løft scannerlåget.
  2. Anbring justeringssiden med udskriftssiden nedad i det forreste højre hjørne af scannerglaspladen. Brug de graverede markeringer ved siden af scannerglaspladen til at anbringe justeringssiden korrekt.
    Billede: Læg justeringssiden på scannerglaspladen
  3. Luk scannerlåget.
  4. Tryk på knappen Start kopiering, sort () eller knappen Start farvekopiering () på printerens frontpanel. Printeren justerer blækpatronerne.

Trin 7: Installer printersoftwaren

HP-printerens hardware er nu konfigureret, og du kan installere printersoftwaren. Forsøg ikke at tilslutte printeren til en computer, før du bliver bedt om det printersoftwaren.
Download den nyeste version af printersoftware fra de følgende HP-websteder: