Opsætning af hardwaren til HP Officejet 4500 (G510) All-in-One-printerserien

Dette dokument gælder for HP Officejet 4500 (G510) All-in-One-printerserien.
Dette dokument beskriver, hvordan de fysiske dele af produktet skal monteres. Udfør disse trin, før du installerer printersoftwaren på computeren.
bemærk:
Tilslut ikke et USB-kabel nu. Hvis du planlægger at bruge et USB-kabel til at tilslutte printeren til computeren, vil du af installationsprogrammet blive bedt om at tilslutte det på det rigtige tidspunkt under installation af softwaren.
bemærk:
HP Officejet 4500 G510n All-in-One er trådløs og kræver ikke et USB-kabel, hvis du bruger et trådløst netværk.