Bærbar HP-computere - Fejl: Ingen lydenhed er installeret (Windows 8, 7 og Vista)

Dette dokument vedrører bærbare pc'er fra HP med Windows 8, 7 og Vista.
Lydproblemer kan opstå af mange grunde. Dog omhandler dette dokument kun lydproblemer, der er knyttet til følgende fejlmeddelelser:
  • "Ingen lydenhed er installeret"
  • "Audio-tjenesten er ikke aktiv"
Løsning af fejlene
Nogle gange opstår fejlmeddelelser, f.eks. "Ingen lydenhed er installeret" eller "Audio-tjenesten er ikke aktiv" ved åbning af lydstyrkereguleringen ved at dobbeltklikke på lydstyrkeikonet fra meddelelsesområdet.
For at løse fejlen, skal du følge nedenstående trin for at starte Windows Audio-tjenesten.
  1. Klik på Start, Indtast services.msc i søgefeltet, og vælg derefter services.msc på listen, når den bliver tilgængelig for at åbne vinduet Programmer.
  2. Giv tilladelse til at fortsætte, hvis du bliver bedt om det.
  3. Rul ned til og vælg Windows Audio, højreklik for at åbne rullemenuen, og klik derefter på Start.
    Figur : Aktivering af tjenesten Windows Audio
  4. Højreklik på Windows Audio, klik på Egenskaber, og kontroller derefter, at Starttype er indstillet til Automatisk.
    Tjenesten Windows Audio er nu aktiv. Fejlmeddelelsen bør nu lukkes.