• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Bærbare HP-computere - Se Systemgenoprettelse kan mislykkes, eller der vises en fejlmeddelelse (Windows 7 eller Vista)

Dette dokument vedrører bærbare HP-computere med Windows 7 eller Windows Vista.
På en bærbar computer udstyret med en trådløs LAN-enhed eller Bluetooth-modul kan gendannelsesprocessen ikke færdiggøres korrekt, eller der kan blive vist følgende fejlmeddelelse, hvis knappen Trådløs er slået FRA, når der udføres en systemdannelse.
Gendannelsesforsøget mislykkedes. Vælg en af følgende knapper.
  • Detaljer
  • Prøv igen
En gendannelsesproces kan mislykkes, hvis den afbrydes ved at trykke på tasterne, eller slukke for strømmen før gendannelsen er fuldført. Gendannelsesprocessen vil gå på pause i flere minutter, når den afslutter geninstallation af operativsystemet. Gendannelsen kan mislykkes, hvis handling udføres, eller hvis strømmen slås fra. Undlad at trykke på nogen af computer-tasterne og lad processen udvikle sig og installere de oprindelige softwareprogrammer. Gendannelsesprocessen er ikke fuldført, før der vises en besked om at logge på computeren.
Løsning af en systemgendannelsesfejl
Hvis en computer gendannes ved hjælp af gendannelsesdiske, som du har oprettet, men ikke starter korrekt, og ikke åbner i Windows skrivebord, kan du blive nødt til at udføre gendannelsen igen. Hvis du vil bruge på f11-tasten for at starte gendannelsen fra gendannelsespartitionen, skal du følge trinene nedenfor.
  1. Når den bærbare computer er tændt, skal du trykke på knappen Trådløs for at slå Trådløs-knappen TIL.
  2. Genstart den bærbare computer.
  3. Tryk på f11 for at starte fra Recovery Manager.
  4. Klik på Næste, når Velkommen til Recovery Manager vises.
  5. Vælg ingen og klik derefter på Næste, når Microsoft System Rcovery vises.
  6. Vælg Ja og klik derefter på Næste, når System Recovery vises.
  7. Vælg det relevante element (sikkerhedskopiér filer eller ej) og klik derefter på Næste, når du gendanner din computer til den originale fabrikstilstand vises.
  8. Lad systemgendannelsesprocessen blive færdig.
Computeren gendannes til den oprindelige fabrikstilstand. Du kan bruge computeren normalt efter at have logget på Windows.