Bærbare HP-computere - Problemer med Bluetooth, når du opgraderer til Windows Vista

Dette dokument vedrører bærbare HP-computere med Windows Vista.

Sådan forstås Bluetooth

Bluetooth er en trådløs kommunikationsprotokol til at netværksforbinde små personlige enheder som f.eks mobiltelefoner, bærbare computere, pc'er, printere og digitale kameraer, med en computer. Bluetooth bruger kortbølge-radiosignaler til at sende oplysninger mellem netværksenhederne.
For at kommunikere med disse enheder skal den bærbare computer genkende og anvende den samme protokol, som disse enheder gør. Bluetooth-driveren på den bærbare computer indvirker på Bluetooth-protokollen og kommunikerer med de trådløse enheder. Sørg for, at de drivere, der fulgte med din Bluetooth-enhed er designet til at fungere med Vista.
Ikke alle bærbare HP-computere er konfigureret med Bluetooth-teknologi. For at afgøre om din bærbare computer er konfigureret med Bluetooth-teknologi skal du læse brugervejledningen, der fulgte med din bærbare computer. Windows XP Bluetooth-drivere fungerer ikke i Windows Vista. Hvis du har opgraderet fra XP til Vista, skal du downloade og installere de Vista-drivere, der er leveret af HP eller Microsoft.
Hvis Vista er det originale operativsystem, leverede HP Vista-specifikke Bluetooth-drivere. Følg nedenstående trin for at afinstallere og geninstallere de originale HP-integrerede Bluetooth modul drivere. Hvis dette ikke løser problemet, skal du downloade og installere opdaterede drivere fra HP og Microsoft.

Afinstaller og geninstaller standard enhedsdrivere

Følg nedenstående trin for at afinstallere og geninstallere standard-enhedsdriverne:
  1. Luk alle programmer og klik på Start, højreklik på Computer, og vælg Egenskaber.
  2. I Systemruden skal du klikke på Enhedshåndtering for at åbne vinduet Enhedshåndtering. Hvis du bliver bedt om tilladelse, skal du klikke Fortsæt.
    Alternativt kan du klikke på Start, indtaste Enhed i søgefeltet og vælge Enhedshåndtering, når det vises i programoversigten for at åbne vinduet Enhedshåndtering.
  3. Klik på plustegnet (+) ved siden af driver-typen, du vil afinstallere og geninstallere, medmindre minus-tegnet (-) allerede vises.
  4. Marker hver af de angivne drivere, en ad gangen, og tryk på tasten Slet. Når du bliver bedt om det, skal du bekræfte, at du ønsker at slette disse drivere. Genstart ikke computeren.
  5. Når driverne er slettet, skal du klikke på Handling > Scan efter hardwareændringer. Windows Vista vil scanne systemet for hardware og geninstallere alle manglende standard-enhedsdrivere.
  6. Kontroller at enhedsdriverne er anført i vinduet Enhedshåndtering.
  7. Når enhedsdriverne er geninstalleret, kan du prøve at køre dit program igen.
bemærk:
Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen af visse enheder. Windows Vista giver dig besked, hvis en genstart er nødvendig.

Installer opdaterede enhedsdrivere

Hvis geninstallation af standarddrivere enhed ikke løser problemet med enheden, skal du downloade og installere de opdaterede drivere ved hjælp af en af følgende fremgangsmåde:
  • Gå til webstedet HP-drivere og downloads for at søge efter opdateret driversoftware til enheden.
  • Hvis der ikke findes nogen opdaterede drivere fra HP, skal du gå til Microsofts websted og søge efter opdaterede drivere.