Bærbare HP-computere - Lyden fra højttalere i bærbare computere er forvrænget, knalder eller hvisler (Windows 7 og Vista)

Dette dokument vedrører bærbare HP-computere med Windows 7 og Vista.
Flere bærbare computermodeller rammes fra lyddriverproblemer, som resulterer i forvrænget lydoutput såsom knaldende eller hvislende lyde. Dette sker for alle typer lydkilder, herunder cd'er, dvd'er, Blu-Ray-diske, og Internet streaming websteder.

Fejlfinding af hovedtelefoner

Hvis det er muligt skal du tilslutte et par hovedtelefoner i hovedtelefonstikket og lytte til lyden. Hvis der er ingen lydforvrængning er i hovedtelefonerne, skal du kontakte HP for yderligere support. Der kan være en elektrisk problem med højttalerne i din computer.
Hvis du stadig kan høre forvrængning, knaldende eller hvislende lyde ved brug af hovedtelefoner, skal du fortsætte til det følgende afsnit for at løse problemet.

Løsning af problemer med lyd- eller højttalere

Brug en af metoderne nedenfor for at løse problemet:
  • • Sørg for, at der ikke er andre elektroniske enheder i nærheden af den bærbare computer, der kan forårsage interferens (f.eks. mobiltelefoner). Prøv at bruge den bærbare computer i et andet rum, bygning eller endda udendørs. Hvis støjen ikke høres ved en anden placering, har du måske et problem med elektrisk interferens.
  • Opdater BIOS til seneste version. Oplysninger om opdatering af BIOS finder du i Opdatering af BIOS (på engelsk).
  • Kør HP Support Assistant for at automatisk at opdatere chipsæt og lyddrivere til den nyeste version.
  • Manuel opdatering af chipsæt-drivere til den nyeste version. Specifikke chipsæt-drivere til din bærbare computer kan være tilgængelige for download på HP-drivere og download -siden.
  • Manuel opdatering af lyddrivere til den nyeste version. Specifikke lyddrivere til din bærbare computer kan være tilgængelige for download på HP-drivere og download -siden.