• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP OMEN 15-5000, bærbare pc'er - HP OMEN-museværktøjet anvender ikke ændringer i indstillinger for museknapper efter opgradering til Windows 10

HP OMEN-museværktøjet til tilpasning af museknapper anvender ikke ændringer i indstillinger efter opgradering til Windows 10.
For at løse dette problem skal du downloade OMEN-musedriveren til Windows 10 via Windows Update.
  1. Vælg Start.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg Opdatering og genoprettelse.
  4. Klik på Søg efter opdateringer.
  5. Genstart computeren, når opdateringerne er blevet installeret.
  6. Musefunktionen gendannes, når opdateringerne er fuldført.