HP ENVY 15 bærbar pc - Log-in-funktion til Windows Hello via ansigtsgenkendelse er ikke tilgængelig efter opgradering til Windows 10

Efter opgradering til Windows 10 er den nye log-in-funktion til Windows Hello via ansigtsgenkendelse muligvis ikke tilgængelig som forventet.
For at løse dette problem skal du downloade og installere følgende SoftPaq:
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
Intel RealSense DCM-driver (Depth Camera Management)
Version: 1.4.27.24669
Revision: B Pass: 3
BEMÆRK: En nyere version af denne software kan være tilgængelig. Søg efter nyere versioner på http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.