HP Envy Phoenix 850, stationær pc - LED-indikatoren på frontpanelet skifter ikke for at afspejle CPU-forbrug efter opgradering til Windows 10

LED-indikatoren på frontpanelet skifter ikke for at afspejle niveauet for CPU-forbrug, selvom CPU-forbrugstilstand er blevet valgt i HP Phoenix Control-appen.
Figur 1. HP Phoenix Control-appen indstillet til at overvåge CPU-forbrug
CPU-forbrug angives korrekt i appen, men ikke på frontpanelet af computeren.
For at løse dette problem skal du downloade og installere følgende SoftPaq:
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
HP Phoenix Control
Version: 1,10
Revision: A Pass: 1
BEMÆRK: En nyere version af denne software kan være tilgængelig. Søg efter nyere versioner på http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.