Bærbare pc'er af mærket Compaq 14, HP 14, 15 og Pavilion 11 - Driver til HP Wireless Button vises som en ukendt enhed efter opgradering fra Windows 7 til Windows 10

Driver til HP Wireless Button vises som en ukendt enhed i Enhedshåndtering efter opgradering fra Windows 7 til Windows 10.
For at løse dette problem skal du downloade og installere den nyeste BIOS, som passer til din computermodel, og derefter downloade og installere følgende SoftPaq:
Trin 1: Download og installer den seneste BIOS-version med HP Support Assistant.
  1. Åbn HP Support Assistant.
  2. Vælg Opdateringer og finjusteringer.
  3. Klik på Søg efter opdateringer nu.
  4. På listen med opdateringer skal du markere HP Notebook System BIOS-opdateringen.
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere BIOS-opdateringen.
  6. Genstart computeren.
Trin 2: Download og installer følgende SoftPaq.
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
Driver til HP Wireless Button
Version: 1.1.2.1
Revision: A
bemærk:
Driver til HP Wireless Button kan også downloades og installeres via Windows Update.