Bærbare pc'er af mærket HP 14 og Pavilion 14 - Elan Touchpad-funktionen er væk efter opgradering til Windows 10

Touchpad-funktionen er væk efter opgradering til Windows 10. Dette problem opstår på udvalgte modeller med Elan-touchpads.
For at løse dette problem efter opgradering til Windows 10 skal du udføre Windows Update for at installere den seneste Elan Touchpad-driver.
BEMÆRK: For at undgå, at dette problem opstår, skal du vælge en af de relevante muligheder, før du opgraderer til Windows 10:
Mulighed 1: Udfør Windows Update for at installere den nyeste driver til Windows 8 Elan Touchpad, inden du opgraderer til Windows 10.
Mulighed 2: Download og installer følgende SoftPaq for at installere driveren til Windows 8 Elan Touchpad, inden du opgraderer til Windows 10.
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
Driver til Elan Touchpad
Version: 11.2.11.1
Revision: A