HP-pc'er - Brug af Windows Sikkerhed til at forhindre virus- og spywareproblemer (Windows 10)

Dette dokument gælder computere fra HP og Compaq med Windows 10 og Windows Sikkerhed.
Windows Sikkerhed hjælper dig med at beskytte din computer mod pop op-vinduer, langsom ydeevne og sikkerhedstrusler på grund af virusser og spyware. Malware kan inficere din computer, uden du ved det: Det kan installere sig selv fra en e-mailbesked, når du er forbundet til internettet, eller når du installerer bestemt software ved brug af USB-flashdrev eller andre flytbare medier. Dette dokument forklarer, hvordan du scanner og fjerner skadelig software ved brug af Windows Sikkerhed.
Windows Sikkerhed hjælper dig med at forhindre malware i at inficere din computer på to måder:
  • Realtidsbeskyttelse: Windows Sikkerhed giver dig besked, når det registrerer muligt malware, der kan påvirke din computer. Det giver dig også besked, når vigtige indstillinger ændres af et program.
  • Scanningsmetoder: Windows Sikkerhed scanner for malware, som kan være installeret på din computer. Du kan fjerne trusler fundet under en scanning (eller sætte dem midlertidigt i karantæne).
bemærk:
Trin og skærmbilleder i Windows Sikkerhed varierer afhængigt af din version af Windows 10.