HP-pc'er - HP 3D DriveGuard vises som en ukendt enhed (ACPI\HPQ0004 eller ACPI\HPQ6007), efter opgraderingen til Windows 10 er fuldført

Efter en opgradering fra Windows 7, 8 eller 8.1 til Windows 10 er fuldført, vises HP 3D DriveGuard-driveren som en ukendt enhed. Enhedshåndtering viser et udråbstegn (gul trekant med sort udråbstegn), der angiver, at der er et problem med driveren.
Figur : Id-hardwareegenskaberne for ACPI\HPQ0004
Figur : Id-hardwareegenskaberne for ACPI\HPQ6007

Installer ProtectSmart-software

For at løse dette problem skal du downloade og installere den korrekte version af HP ProtectSmart, som passer til din model.
SoftPaq SP61037 er beregnet til computere, der viser hardware-id'et ACPI\HPQ0004 i Enhedshåndtering. Computere, der viser dette hardware-id skal downloade og installere SP61037.
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
HP ProtectSmart-harddiskbeskyttelse
Version: 4.2.9.1
Revision: A
SoftPaq SP71811 er beregnet til computere, der viser hardware-id'et ACPI\HPQ6007 i Enhedshåndtering. Computere, der viser dette hardware-id skal downloade og installere SP71811.
SoftPaq - beskrivelse
Produktmeddelelser
Download SoftPaq
HP ProtectSmart-harddiskbeskyttelse
Version: 6.0.28.1
Revision: A