hp-support-head-portlet

Funktioner
Indlæser...
HP's kundesupport - Vidensbase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-share-print-widget-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-tablets - Udførelse af en fabriksnulstilling på din tablet (Android 5.1, 5.0/Lollipop)

Dette dokument omhandler HP- og Compaq-tablets med operativsystemet Android 5.1, 5.0/Lollipop.
Ved nulstilling af din tablet gendannes de oprindelige fabriksindstillinger, hvorved alle gemte Google-konti fjernes, og alle lagrede data slettes. Alle filer og programmer, der er gemt lokalt, samt gemte netværk slettes. Før du nulstiller din tablet, skal du sikkerhedskopiere vigtige filer enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed. Google-konti fjernes kun fra din tablet. Alle data, der er synkroniseret med internettet er ikke påvirket af en nulstilling.
Du kan nulstille din tablet, mens strømmen er slået fra eller til. Hvis din tablet starter normalt, og du har adgang til indstillingsmenuen, skal du benytte fremgangsmåden, som er beskrevet i Nulstilling af din tablet, mens den er tændt. Hvis din tablet ikke starter normalt, eller hvis du ikke kan huske adgangskoden til låseskærmen, skal du benytte fremgangsmåden, som er beskrevet i Nulstilling, når tabletten ikke kan startes.

Nulstilling af din tablet, mens den er tændt

Hvis tabletten starter normalt, og du kan logge på ejerkontoen (den første konto, der blev tilføjet på enheden), skal du benytte fremgangsmåden, som er beskrevet i dette afsnit, for at nulstille tabletten til de oprindelige fabriksindstillinger. Brugerkonti har ikke adgang til fabriksindstillinger. Hvis du ikke kan bruge denne fremgangsmåde, skal du gå til afsnittet Nulstilling, når tabletten ikke kan startes for vejledning i nulstilling af din tablet fra Android-systemets gendannelsesmenu.
  advarsel:
Alle data, som er gemt på din enhed, slettes, når du udfører en fabriksnulstilling. Alle apps afinstalleres. Data, der er lagret på din Google-konto, kan gendannes. Du skal sikkerhedskopiere alle vigtige filer enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller din tablet.
  1. Hvis du har et microSD-kort installeret i tabletten, skal du fjerne det, inden du nulstiller tabletten.
  2. På startskærmbilledet skal du trykke på ikonet Alle apps, og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Tryk på Sikkerhedskopiér og nulstil i afsnittet Personlig.
    Figur : Sikkerhedskopiér og nulstil
    Sikkerhedskopiér og nulstil
  4. Tryk på Nulstilling af fabriksdata.
    Figur : Nulstilling af fabriksdata
    Nulstilling af fabriksdata
  5. Tryk på Nulstil tablet.
    Figur : Nulstil tablet
    Nulstil tablet
  6. Hvis du har angivet en adgangskode til din tablets låseskærm, skal du indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det.
  7. Tryk på Slet alt for at bekræfte og starte nulstillingen.
    Figur : Slet alt
    Slet alt
  8. Tabletten slukkes, og der står Sletter på skærmen. Når nulstillingen er færdig, genstarter din tablet.
    Foretag en konfiguration af din tablet ved at følge fremgangsmåden i HP-supportdokumentet Opsætning af din HP-tablet.

Nulstilling, når tabletten ikke kan startes

Hvis din tablet ikke starter normalt, eller hvis du ikke kan huske adgangskoden til låseskærmen, kan det være nødvendigt foretage en nulstilling uden at tænde tabletten.
  advarsel:
Alle data, som er gemt på din enhed, slettes, når du udfører en fabriksnulstilling. Alle apps afinstalleres. Data, der er lagret på din Google-konto, kan gendannes. Hvis du har mulighed for det, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige filer enten på internettet eller med en ekstern lagerenhed, inden du nulstiller tabletten.

hp-feedback-input-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-feedback-banner-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-country-locator-portlet

Funktioner
Indlæser...
Land/område: Flag Danmark

hp-detect-load-my-device-portlet

Funktioner
Indlæser...