HP-printere - Printer ikke fundet under driveropsætning (Mac)

Dette dokument gælder for HP-printere og Mac-computere.
Hvis din printer ikke registreres, mens du installerer HP-printersoftware, skal du bruge disse trin for at fejlfinde eventuelle problemer med udskrivningssystemet, installationen og forbindelsen.

Trin 1: Nulstil udskrivningssystemet

Nulstilling af udskrivningssystemet sletter alle fejltilstande ved at fjerne alle HP- og ikke-HP-printere, udskriftsjob og foretrukne printerindstillinger.
  1. Klik på Apple-menuen, og klik derefter på Systemindstillinger.
  2. Klik på Udskriv og fax, Udskriv og scan eller Printere og scannere.
  3. Højreklik (eller Control + klik) hvor som helst i vinduet Printere, og klik derefter på Nulstil udskrivningssystem.
     Nulstilling af udskrivningssystemet på en Mac-computer
  4. Klik på Nulstil i bekræftelsesvinduet.
  5. Indtast administratorens navn og adgangskode, og klik derefter på OK for at fuldføre nulstillingen.

Trin 2: Afinstaller og geninstaller HP-driveren og -softwaren

Nogle HP-softwarekomponenter kan være installeret forkert, selvom printeropsætningen mislykkes. Fjern og geninstaller softwaren for at løse eventuelle problemer.
  1. Træk USB-kablet ud af printeren, hvis det er nødvendigt.
  2. Klik på Finder i docken.
  3. I menulinjen skal du klikke på , klikke på Programmer og derefter åbne mappen HP eller Hewlett Packard.
    • Hvis HP Uninstaller er i mappen, skal du dobbeltklikke på den for at afinstallere softwaren og derefter gå videre til trinnet for forberedelse af printeren til driverinstallationen.
    • Hvis HP Uninstaller ikke er i mappen, skal du fortsætte til næste trin.
  4. Klik på og træk mappen HP eller Hewlett Packard til ikonet Papirkurv i docken.
  5. I menulinjen skal du klikke på , klikke på Gå til mappe, indtaste /Library/Printers og derefter klikke på .
  6. Klik på og træk mappen HP eller Hewlett Packard til ikonet Papirkurv i docken.
  7. Højreklik eller tryk på Ctrl og klik på ikonet Papirkurv, og vælg derefter Tøm papirkurv.
  8. Forbered printeren til driverinstallationen. Kontroller, at den er tændt, at patronerne er isat, og at der er lagt almindeligt papir i hovedbakken.
  9. Gå til 123.hp.com. Denne vejledning finder automatisk den rigtige printerdriver eller app til din computers operativsystemversion.
  10. Følg vejledningen for at downloade og installere driveren eller appen. Under installationen skal du vælge HP Smart eller den komplette softwarefunktion for at få mest muligt ud af din HP-printer og derefter følge trinnene for at konfigurere printerens forbindelse.
Prøv at udskrive. Fortsæt til næste trin, hvis problemet ikke er løst.

Trin 3: Fejlfinding af printerforbindelsen

Fejlfinding af problemer med forbindelsen med netværks- eller USB-tilsluttede printere.