• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP pc'er - Installation af den nyeste version af Windows 10

Dette dokument gælder for computere fra HP og Compaq med Windows 10.
Nye Windows 10-versioner er leveret til din computer via Windows Update. Dette dokument beskriver, hvad der sker, hvis Windows installerer opdateringen automatisk, og giver instrukser til manuelt at installere opdateringen.
For flere oplysninger om nye funktioner i Windows 10, skal du se i Kommende funktioner i Windows 10 fra Microsoft (på engelsk).
  bemærk:
Windows Update kræver et minimum af fri plads på harddisken for at installere den seneste opdatering. Du kan blive bedt om at tilslutte eksterne lagerenheder for at fuldføre opdateringen. Se Løsning af fejl som følge af manglende diskplads (Windows 10, 8) for trin til at frigøre yderligere lagerplads på din harddisk.