HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbed scanner - Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Scanneren går som standard i slumretilstand efter 15 minutters inaktivitet og slukkes automatisk efter 2 timers inaktivitet for at spare på strømmen.
Windows: Hvis du vil ændre standardindstillingerne for automatisk slukning, skal du gøre følgende:
  1. Start HP Scanner Tools Utility ved at gøre et af følgende:
    • Klik på Start, peg derefter på Programmer eller Alle programmer, peg på HP og derefter på ScanJet og 3500 f1, og klik til sidst på Værktøjsprogram til scanner.
    • startskærmen skal du klikke på HP Scanner Tools Utility.
  2. Klik på fanen Settings (Indstillinger), og vælg derefter de ønskede indstillinger for dvaletilstand og automatisk slukning.
    • Hvis du vil angive det tidsrum, hvorefter scanneren automatisk skal slukkes, hvis der ingen aktivitet har været, skal du vælge 1 hour (1 time), 2 hours (2 timer), 4 hours (4 timer) eller Never (Aldrig) i rullelisten Auto-Off: Turn off the scanner after: (Automatisk slukning: Sluk scanneren efter:).
OS X: Du kan ændre standardindstillingen auto-sluk vha. HP Utility.
  1. Åbn HP Utility.
  2. Klik på ikonet Strøm.
  3. Vælg en indstilling for Lampetilstand.
  4. Vælg en tidsindstilling for auto-sluk via rullelisten Automatisk slukning ad scanneren: .