HP ScanJet Pro 2500 - Fejlfinding i forbindelse med installation af scanner

Kontroller kablerne

Kabeltype
Action
Strømkabel
Strømkablet forbinder scanneren og en stikkontakt.
  • Kontroller, at strømkablet er tilsluttet korrekt i scanneren og i en stikkontakt eller et overspændingsbeskyttet strømudtag.
  • Hvis strømkablet er tilsluttet et overspændingsbeskyttet strømudtag, skal du kontrollere, at dette er tilsluttet en stikkontakt og er tændt.
  • Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke scanneren, og sluk derefter for computeren. Tænd scanneren igen efter 30 sekunder, og tænd derefter computeren – i denne rækkefølge.
USB-kabel
USB-kablet tilsluttes mellem scanneren og computeren.
  • Brug det kabel, der fulgte med scanneren. Andre USB-kabler er muligvis ikke kompatible med scanneren.
  • Kontroller, at USB-kablet er tilsluttet mellem scanneren og computeren.
  • Hvis USB-kablet er sluttet til en USB-port på forsiden af computeren, skal du flytte det til en USB-port på bagsiden af computeren.
Besøg www.hp.com/support for at få flere oplysninger om USB-fejlfinding. Vælg dit land/område, og brug derefter søgeværktøjet til at finde emner om USB-fejlfinding.

Af- og geninstallation af HP ScanJet-drivere og -værktøjer (Windows)

Hvis det ikke hjalp at tjekke scannerens kabelforbindelser, er problemet muligvis opstået pga. en ufuldstændig installation. Prøv at afinstallere og derefter geninstallere HP ScanJet-driverne og -værktøjerne.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke scanneren, og træk derefter USB-kablet og ledningen til lysnettet ud af scanneren.
  2. Åbn Kontrolpanel på computeren, og brug funktionen Programmer og funktioner (Programmer og funktioner på Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10) til at afinstallere følgende programmer:
    • HP ScanJet Pro 2500
    • HP Scan
  3. Genstart computeren.
  4. Geninstaller HP Scanjet-driverne og -værktøjerne.
    • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen. Den nødvendige software og de nødvendige drivere skulle gerne hentes automatisk.
    • Hvis driverne og værktøjerne ikke installeres automatisk, skal du installere dem fra cd'en med HP-scanningssoftware.
  5. Sæt USB-kablet og strømkablet i scanneren igen, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at tænde scanneren.