HP ScanJet Pro 2500 - Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Scanneren går som standard i dvaletilstand efter 15 minutters inaktivitet og slukkes automatisk efter 2 timers inaktivitet for at spare på strømmen.
Windows: Hvis du vil ændre standardindstillingerne for automatisk slukning, skal du gøre følgende:
  1. Start HP Scanner Tools Utility ved at gøre et af følgende:
    • Klik på Start, Programmer eller Alle programmer, HP, ScanJet, 2500 f1, og klik så på Scanner Tools Utility.
    • startskærmen skal du klikke på HP Scanner Tools Utility.
  2. Klik på fanen Indstillinger, og vælg derefter de ønskede indstillinger for dvaletilstand og automatisk slukning.
    • Hvis du vil angive det tidsrum, hvorefter scanneren automatisk skal slukkes, hvis der ingen aktivitet har været, skal du vælge 1 time, 2 timer, 4 timer eller Aldrig i rullelisten Automatisk slukning: Sluk scanneren efter:.
Mac OS X: Du kan ændre standardindstillingerne for dvaletilstand og automatisk slukning vha. HP Utility.