HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Slumretilstand og indstillinger for automatisk slukning

Scanneren går som standard i slumretilstand efter 15 minutters inaktivitet og slukkes automatisk efter 2 timers inaktivitet for at spare på strømmen.
Windows: Brug det berøringsfølsomme panel eller den integrerede webserver til at ændre standardindstillingen for auto fra.
OS X: Brug ruden Energi til at ændre standardindstillingen for auto fra.
  1. Åbn HP Utility.
  2. Klik på ikonet Strøm.
  3. Vælg en indstilling for Lampetilstand.
  4. Vælg en tidsindstilling for auto-sluk via rullelisten Automatisk slukning ad scanneren: .