HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Fejlfinding i forbindelse med installation af scanner

Kontroller kablerne

Kabeltype
Action
Strømkabel
Strømkablet forbinder scanneren og en stikkontakt.
  • Kontroller, at strømkablet er tilsluttet korrekt i scanneren og i en stikkontakt eller et overspændingsbeskyttet strømudtag.
  • Hvis strømkablet er tilsluttet et overspændingsbeskyttet strømudtag, skal du kontrollere, at dette er tilsluttet en stikkontakt og er tændt.
  • Tryk på knappen tænd/sluk for at slukke scanneren, og sluk derefter for computeren. Tænd scanneren igen efter 30 sekunder, og tænd derefter computeren i denne rækkefølge.
USB-kabel
USB-kablet tilsluttes mellem scanneren og computeren.
  • Brug det kabel, der fulgte med scanneren. Andre USB-kabler er muligvis ikke kompatible med scanneren.
  • Kontroller, at USB-kablet er tilsluttet mellem scanneren og computeren.
  • Hvis USB-kablet er sluttet til en USB-port på forsiden af computeren, skal du flytte det til en USB-port på bagsiden af computeren.
Besøg www.hp.com/support for at få flere oplysninger om USB-fejlfinding. Vælg dit land/område, og brug derefter søgeværktøjet til at finde emner om USB-fejlfinding.
Ethernet-kabel
Ethernet-kablet tilsluttes mellem scanneren og netværksporten.
Kontrollér, at Ethernet-kablet er tilsluttet korrekt mellem scanneren og netværksporten.
Kontrollér, at den orange LED-indikator på scannerens netværksport blinker. Dette sikrer, at der er kommunikation mellem det lokale netværk og enheden.
Besøg www.hp.com/support for at få flere oplysninger om Ethernet-fejlfinding. Vælg dit land/område, og brug derefter søgeværktøjet til at finde emner om Ethernet-fejlfinding.

Af- og geninstallation af HP ScanJet-drivere og -værktøjer (Windows)

Hvis det ikke hjalp at tjekke scannerens kabelforbindelser, er problemet muligvis opstået pga. en ufuldstændig installation. Prøv at afinstallere og derefter geninstallere HP ScanJet-driverne og -værktøjerne.
  1. Tryk på knappen tænd/sluk for at slukke scanneren, og træk derefter USB-kablet og ledningen til lysnettet ud af scanneren.
  2. Tryk på kontrolpanelet på computeren, og brug værktøjet Tilføj/fjern (i Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10 skal du bruge værktøjet Programmer og funktioner), når du vil fjerne følgende programmer:
    • HP ScanJet Pro 4500 fn1-netværksscanner
    • HP Scan
  3. Genstart computeren.
  4. Geninstaller HP Scanjet-driverne og -værktøjerne.
    • Sluk scanneren, vent 30 sekunder, og tænd den igen. Den nødvendige software og de nødvendige drivere skulle gerne hentes automatisk.
    • Hvis driverne og værktøjerne ikke installeres automatisk, skal du installere dem fra cd'en med HP-scanningssoftware.
  5. Sæt USB-kablet og strømkablet i scanneren igen, og tryk derefter på knappen tænd/sluk for at tænde scanneren.