HP Color LaserJet Enterprise M750 - Dele til reparationer foretaget af kunden

Dele til reparationer foretaget af kunden
Hvis du vil reducere reparationstiden, findes der reservedele til reparationer foretaget af kunderne (CSR – Customer Self-Repair) til mange HP LaserJet-printere. Du kan finde flere oplysninger om CSR-programmet og fordelene på www.hp.com/go/csr-support og www.hp.com/go/csr-faq.
Originale HP-reservedele kan bestilles på www.hp.com/buy/parts eller ved at kontakte en HP-autoriseret service- og supportleverandør. Ved bestillingen skal du have et af følgende: varenummer, serienummer (findes bag på printeren), produktnummer eller printernavn.
  • Varer med betegnelsen Obligatorisk egenudskiftning skal installeres af kunden, medmindre du vil betale for, at en HP-servicemedarbejder udfører arbejdet. Support på stedet eller i forbindelse med returnering til lager indgår ikke i HP-printergarantien for disse dele.
  • Varer med angivelsen Valgfri egenudskiftning kan på din anmodning installeres gratis af HP's servicemedarbejdere, så længe garantien for printeren er gældende.
Element
Beskrivelse
Selvudskiftningsmuligheder
Varenummer
HP Color LaserJet 1x500-papirfremfører
500-arks papirbakke
Ekstraudstyr
CE860–67902
HP Color LaserJet 3 x 500-ark-papirfremfører og stativ
1500-arks papirbakke. Indeholder tre bakker med 500 ark.
Ekstraudstyr
CE725A
HP Color LaserJet sort printerpatron
Sort patron
Obligatorisk
CE270A
HP Color LaserJet cyan printerpatron
Cyan patron
Obligatorisk
CE271A
HP Color LaserJet gul printerpatron
Gul patron
Obligatorisk
CE272A
HP Color LaserJet magenta printerpatron
Magenta patron
Obligatorisk
CE273A
Trådløs printerserver
HP Jetdirect 2700w USB trådløs printerserver
Ekstraudstyr
J8026A
USB-kabel
2 meter, USB-kompatibelt standardenhedskabel
Ekstraudstyr
C6518A
Fikseringsenhedssæt
110 volt-fikseringsenhed
Obligatorisk
CE977A
220 volt-fikseringsenhed
Obligatorisk
CE978A
Overførselssæt
Ekstra overførselsbånd, overføringsvalse, ni indføringsvalser til bakke 2-6 og seks opsamlingsvalser til bakke 1-6
Obligatorisk
CE516A
Toneropsamlings­enhed
Beholder til toner, som ikke er blevet fikseret på papiret
Obligatorisk
CE980A